Bu trojan nedir?

Kral şu.

Ve bu var

Formata gerek varmı?
Windows Defender zaten bütün virüslere Ciddi derece veriyor. Defender yerine Kaspersky, Malwarebytes veya ESET gibi antivirüsler yükleyip tarama yapın. Ama eğer mouse kendi kendine hareket ettiyse durum ciddiye alınabilir. Fakat belki siz çarptınız ama farkında değildiniz.

Mousede sorun olabilir mi?

Ve arada sırada durmadan auto clicker gibi youtube videosunun dondurup durdu sonra o olay oldu bir daha birşey olmadı

Bu ciddi birşey mi format atmama gerek var mı gördüğüm gibi eylem başlat dedim.

Nasıl yani

Hayır işte ona bakmadım ve direk eylem başlat dedim sildi.
.crdownload dosyası daha indirmediğiniz bir dosyayı virüs olarak algılamış Defender. Diğeride TL*uncher, false-positive TL*uncher ama henüz indirilmemiş dosyayı bilmiyorum .crdownload uzantısı olduğu için sıkıntı yok.

Mousede sorun olabilir mi?
Bilmiyorum. Ama önerdiğim antivirüsler ile tam tarama yaparsanız daha iyi olur. 2. Attığınız fotoğraf Minecraft indiriyorsunuz herhalde. Nereden indirdiniz? Kendi sitesinden mi yoksa başka yerden mi? Çünkü normalde uyarı vermezdi.

Kendi sitesi

WinRAR varsa sisteminizden siliniz. Onun yarattığı bir güvenlik zafiyeti bu. Mause hareketi için de antivirus önerisi verilmiş zaten.
Winrar yok mouse kablosu lastik ile başlamıştım fazlalık olmasın diye onla ilgili bir sorun oldu muhtemelen.

Winrar yok mouse kablosu lastik ile başlamıştım fazlalık olmasın diye onla ilgili bir sorun oldu muhtemelen.

Hocam ben format atmayı bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum 4 Tb dosya var

Kaspersky birşey bulamadı hızlı taramada.

Sizce format atmadan birşey olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…