Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.750 Çözümler 27 17 Ağustos 2025 #21 bugra56 dedi: Kral şu. Ve bu var Formata gerek var mı? Genişletmek için tıkla... İlk uyarı(crdownload olan) indirmeye çalıştığınız dosyada zararlı varmış. 2. olan false positive(yanlış alarm). Sorun yok, güvendesiniz.
bugra56 dedi: Kral şu. Ve bu var Formata gerek var mı? Genişletmek için tıkla... İlk uyarı(crdownload olan) indirmeye çalıştığınız dosyada zararlı varmış. 2. olan false positive(yanlış alarm). Sorun yok, güvendesiniz.
Eynatgon Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 10 Home Single Language İşlemci Intel(R) Celeron(R) CPU J3060 @ 1.60GHz, 1601 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci Cinsiyet Erkek Meslek yok... 17 Ağustos 2025 #22 Sklauncher kullanabilirsin.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #23 bugra56 dedi: Hocam ben format atmayı bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum 4 Tb dosya var Kaspersky birşey bulamadı hızlı taramada. Sizce format atmadan birşey olurmu? Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok. bugra56 dedi: Hocam ben format atmayı bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum 4 Tb dosya var Kaspersky birşey bulamadı hızlı taramada. Sizce format atmadan birşey olurmu? Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok. Son düzenleme: 18 Ağustos 2025
bugra56 dedi: Hocam ben format atmayı bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum 4 Tb dosya var Kaspersky birşey bulamadı hızlı taramada. Sizce format atmadan birşey olurmu? Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok. bugra56 dedi: Hocam ben format atmayı bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum 4 Tb dosya var Kaspersky birşey bulamadı hızlı taramada. Sizce format atmadan birşey olurmu? Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok.