TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Klavyemde altta gösterdim fotoğraftaki tuş ne işe yarıyor? Hep gördüm ama ne işe yaradığını bilmiyorum. (Görüntü çok net değil özür dilerim.)
Klavyemde altta gösterdim fotoğraftaki tuş ne işe yarıyor? Hep gördüm ama ne işe yaradığını bilmiyorum. (Görüntü çok net değil özür dilerim.)
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Şubat 2021 #2 Sağ tık menüsünü klavye ile açmanı sağlıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Berkay Davas dedi: Sağ tık menüsünü klavye ile açmanı sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Yani klavyeden mi sağ tık yapıyor bu tuş? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Sağ tık menüsünü klavye ile açmanı sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Yani klavyeden mi sağ tık yapıyor bu tuş?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Şubat 2021 #4 TaksimAmca dedi: Yani klavyeden mi sağ tık yapıyor bu tuş? Genişletmek için tıkla... Evet, dediğim şeyi tekrarlayıp neden onay istiyorsun? Artı 0 Eksi
TaksimAmca dedi: Yani klavyeden mi sağ tık yapıyor bu tuş? Genişletmek için tıkla... Evet, dediğim şeyi tekrarlayıp neden onay istiyorsun?
KS KS TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #5 Berkay Davas dedi: Evet, dediğim şeyi tekrarlayıp neden onay istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Tam olarak emin olmak istedim. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Evet, dediğim şeyi tekrarlayıp neden onay istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Tam olarak emin olmak istedim.