5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Nisan 2022 #1 Bir şey fark ettim, Ubuntu bilgisayarın ekranını kapatıp açınca bu geliyor: Bundan daha farklı, ASUS yerine Ubuntu logosu geliyor. en altta Ubuntu var ve bildiğiniz yuvarlak dönme yüklemeden sonra bilgisayar açılıyor. Ama ekranı kapanıp açılınca.
Bir şey fark ettim, Ubuntu bilgisayarın ekranını kapatıp açınca bu geliyor: Bundan daha farklı, ASUS yerine Ubuntu logosu geliyor. en altta Ubuntu var ve bildiğiniz yuvarlak dönme yüklemeden sonra bilgisayar açılıyor. Ama ekranı kapanıp açılınca.
Lxlt Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 anakart modelin ne?
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2022 #3 GPT kurulum yapınca anakart logosu gelir. Sanırım MBR kurulum yapmışsınız. Ama bir sorun teşkil etmez bu durum.
GPT kurulum yapınca anakart logosu gelir. Sanırım MBR kurulum yapmışsınız. Ama bir sorun teşkil etmez bu durum.
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Nisan 2022 #4 Lxlt dedi: Anakart modelin ne? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sadece laptopun markasını biliyorum oda ASUS K53sj. Burak Mataraci dedi: GPT kurulum yapınca anakart logosu gelir. Sanırım MBR kurulum yapmışsınız. Ama bir sorun teşkil etmez bu durum. Genişletmek için tıkla... Evet MBR yaptım anlamadıysanız fotoğraf çekebilirim isterseniz.
Lxlt dedi: Anakart modelin ne? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sadece laptopun markasını biliyorum oda ASUS K53sj. Burak Mataraci dedi: GPT kurulum yapınca anakart logosu gelir. Sanırım MBR kurulum yapmışsınız. Ama bir sorun teşkil etmez bu durum. Genişletmek için tıkla... Evet MBR yaptım anlamadıysanız fotoğraf çekebilirim isterseniz.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2022 #6 520192 dedi: Evet MBR yaptım anlamadıysanız fotoğraf çekebilirim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Bir sorun yok.
520192 dedi: Evet MBR yaptım anlamadıysanız fotoğraf çekebilirim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Bir sorun yok.