Bu ülkede artık yaşamak istemiyorum

Her sorun yaşayan ülkeden gitmek istiyor. Biride demiyor ki kalıp ülkeyi düzeltmeye çalışacağım. Bu gidişle zor.

@Clifford Unger ben kendi ırkımdan şu zamana kadar utanmadım utanmayı da düşünmüyorum. Olayı farklı yerlere çekme lütfen.

Ülkemin insanlarından ve ülkede yaşanan bunca olay yüzünden söylemeye utanıyorum Türk olduğumu.

Ayrıca atalarım ile gurur duyduğumu da belirttim ama maalesef atalarımın başarılarından başka gurur duyabileceğim bir şey kalmadı.

Durumlar bir tek Türkiye de böyle değil.
Doğru adalet diye bir şey yok.

İfadeler: 900
Kesinlikle katılıyorum.

Ne alaka kardeşim bir Türkiye'ye bak, bir de Avrupa'ya. O gevur dediğiniz Avrupa'da tecavüz vakaları direkt müebbet. Bizde resmen katilin sırtı sıvazlanıyor.

Evet o yüzden kıza tecavüz edip kafasını kesen adamın müebbet cezasını 18 yıla düşürdüler İsveç'te.

Her sorun yaşayan ülkeden gitmek istiyor. Biride demiyor ki kalıp ülkeyi düzeltmeye çalışacağım. Bu gidişle zor.
Sakin ol hocam, biz daha burdayız ölmedik . Sesim yettiği kadar son nefesime kadar bu ülkede ulaşabildiğim kadar insana özgürlüğü, medeniyeti, hakkı ve adaleti savunmaya ve aktarmaya devam edeceğim ben. Benim gibiler vardır eminim, umarım seslerimiz kesilmez de yükselir zamanla.

Yalnız orada ne yazıyor? MÜLTECİ.

İnşallah hocam. Senin benim gibi kişiler düzeltecek bu ülkeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…