Bu ülkede bir şey satmak insanı hasta eder

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Sahibinden'de 5'e yakın ikinci el ürünlerimi satıyorum. Bu insanların ölücüğü, düşncesisizliği, fırsatçılığı, insanı aptal yerine koyması, insanı verem eder.

Ya tamam son olur nedir diye sorulur ben de sorarım da 10 binlik ürüne 2 binim var vereyim mi? Denir mi?

Geçen laptopla, benim masaüstüne kafa kafaya takas teklif geldi. Laptopumun değeri 30 bin diyor ama üstünde RTX 3050 kart var, bendeki RX 6900 XT sistem.

Kusura bakma bu özellikler ve kart benim bilgisayarımın yanından geçemez deyince, suçlu sen oluyorsun bir de. Güzelce bir şey satamıyorsun. Alacağım diyor, her şeyi hallediyoruz, alışveriş günü engellemiş falan.

Kulaklığım mesela, adam yurt dışında bu 7500'e satılıyor hacı diyor ki ben yine yurt dışından ucuz veriyorum gelmiş dediği lafa bak. Şu kulaklığıma 15 tane yorum vardır herhalde delirdim ya insanlar kafayı yemiş.

Herkes herkesi dolandırma peşinde hocam maalesef yapacak bir şey yok.

Böyle insanları görünce hemen engelliyorsun bir daha karşına çıkmıyor denendi onaylandı. Sinirlenip konu açmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…