2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Aralık 2020 #1 Geçenlerde karanlık zamanlara döneyim dedim. Yanlış bilgilendirme cezası aldığım mesajın altında, çözüm olara işaretlenen kullanıcının hesabının silindiğini gördüm. Bu nasıl olabilir? Vaktinde de hesap silme yoktu diye hatırlıyorum. Çözüldü: Bluetooth 4.2 Cihazda Airdots Çalışır mı? Cihazım iPhone SE modelidir. Airdots kullanırken Bluetooth sürümü sorun yaratır mı? www.technopat.net
Geçenlerde karanlık zamanlara döneyim dedim. Yanlış bilgilendirme cezası aldığım mesajın altında, çözüm olara işaretlenen kullanıcının hesabının silindiğini gördüm. Bu nasıl olabilir? Vaktinde de hesap silme yoktu diye hatırlıyorum. Çözüldü: Bluetooth 4.2 Cihazda Airdots Çalışır mı? Cihazım iPhone SE modelidir. Airdots kullanırken Bluetooth sürümü sorun yaratır mı? www.technopat.net
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 29 Aralık 2020 #2 Kendisinin sildiğini nereden çıkardınız? Hesap silme işlemi isteğe bağlı olarak yapılmıyor. Silinmesi gerektiği zaman siliniyor yine.
Kendisinin sildiğini nereden çıkardınız? Hesap silme işlemi isteğe bağlı olarak yapılmıyor. Silinmesi gerektiği zaman siliniyor yine.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Aralık 2020 #3 İstek üzerine hesap silinmiyor ancak yönetim, gerekli görüldüğü durumlarda kullanıcının hesabını silebilir.
İstek üzerine hesap silinmiyor ancak yönetim, gerekli görüldüğü durumlarda kullanıcının hesabını silebilir.