T terfears Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 RAM 16 gb SSD veya HDD modeli 256 gb ssd 1tb hdd Ekran kartı rx550 İşlemci i5-3470 Valorant açmaya çalıştıgımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diye hata veriyor. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Valorant açmaya çalıştıgımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diye hata veriyor. Ne yapacağım?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 terfears dedi: Valorant açmaya çalıştıgımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diye hata veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda ben de knight online da almaya başladım. Patch geri alıyorum ve o şekilde giriyorum. Valorantta var mı öyle bir şey?
terfears dedi: Valorant açmaya çalıştıgımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diye hata veriyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda ben de knight online da almaya başladım. Patch geri alıyorum ve o şekilde giriyorum. Valorantta var mı öyle bir şey?