Merhaba,
SolidCAM yükleme anında görseldeki hatayı alıyorum. Sanırım burada yazan dosya ya da uygulama Windows 11 ile uyumlu değilmiş ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
SolidCAM bir de bu Virtual USB de ünlem işaretleri var sanırım bir de ondan yüklenmiyor.Eki Görüntüle 2444971Eki Görüntüle 2444971
Hacı araştırdın mı hiç? Az araştır vardır bir düzenek.
1 haftadır bununla uğraşıyorum araştırmaz olur muyum?
Açamadığın uygulama nedir söyle bir de önceden hangi Windows da çalışıyordu biraz bilgi verirsen iyi olur.
Açamadığım program SolidCAM. Araştırdığım kadarıyla crack işlemi sonrasında multikey de sıkıntı oluyor Windows 11 24H2 güncellemesi sonrası yazmışlar ama yeni 2024 multikey ile çözülüyormuş ama onunda paylaşımı hiçbir yerde yok. Kısacası SolidCAM yükleme sonrası aygıt yöneticisinde Virtual USB multikeyin yanında ünlem işareti çıkıyor( fotoğraftaki gibi) 4-5 sene önce yüklemiştim yanlış bir şeyde yapmıyorum Windows 11 ile alakalı sanırım.
Bir de ben deneyeyim bakalım indirmeyihatayı tam kavramak için size geri döneceğim az sonra.
Edit: 5GB mış araştırdığıma göre evet multikey olayı falan var işin içerisinde size önerim düşük bir sürümü denemeniz eğer oda olmazsa eskiden çalışan sürümü kurun onu da yapamazsanız sanala kurun veya dualboot edin.
TeşekkürlerBir de ben deneyeyim bakalım indirmeyihatayı tam kavramak için size geri döneceğim az sonra.
Edit: 5GB mış araştırdığıma göre evet multikey olayı falan var işin içerisinde size önerim düşük bir sürümü denemeniz eğer oda olmazsa eskiden çalışan sürümü kurun onu da yapamazsanız sanala kurun veya dualboot edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.