1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 18 Haziran 2020 #21 SSD markası Biostar olduğundan kutu içinden çıkan SSD soğutucusunun üstünde de Biostar yazıyor, anormal bir şey yok yani. kerb dedi: Kusura bakmayın linke gömülü yapmıştım normalde ama sanırsam XenForo desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır destekliyor, sadece linki şu şekilde almalısınız: Sürprizbozan
SSD markası Biostar olduğundan kutu içinden çıkan SSD soğutucusunun üstünde de Biostar yazıyor, anormal bir şey yok yani. kerb dedi: Kusura bakmayın linke gömülü yapmıştım normalde ama sanırsam XenForo desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır destekliyor, sadece linki şu şekilde almalısınız: Sürprizbozan
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 18 Haziran 2020 #22 16986 dedi: SSD markası Biostar olduğundan kutu içinden çıkan SSD soğutucusunun üstünde de Biostar yazıyor, anormal bir şey yok yani. Hayır destekliyor, sadece linki şu şekilde almalısınız: Sürprizbozan Eki Görüntüle 594921 Genişletmek için tıkla... Dikkatli izleyin hocam asıl olay o değil
16986 dedi: SSD markası Biostar olduğundan kutu içinden çıkan SSD soğutucusunun üstünde de Biostar yazıyor, anormal bir şey yok yani. Hayır destekliyor, sadece linki şu şekilde almalısınız: Sürprizbozan Eki Görüntüle 594921 Genişletmek için tıkla... Dikkatli izleyin hocam asıl olay o değil
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 18 Haziran 2020 #23 Lan ben takarken içim gidiyor esneyince bir şey olur mu falan diyorum destekliyorum, adam direk kartı büküyor vay anasını ya.
Lan ben takarken içim gidiyor esneyince bir şey olur mu falan diyorum destekliyorum, adam direk kartı büküyor vay anasını ya.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 18 Haziran 2020 #24 Zaten güç kaynağı ve hard disk yerleştirirken belliydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zaten güç kaynağı ve hard disk yerleştirirken belliydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et