özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 18 Nisan 2022 #21 LEGENDEGOİST dedi: C# ile 2D oyunlar ve basit oyunlar yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Unity: E biz kalkalım o zaman.
LEGENDEGOİST dedi: C# ile 2D oyunlar ve basit oyunlar yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Unity: E biz kalkalım o zaman.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Nisan 2022 #22 özgün deniz dedi: Unity: E biz kalkalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Benim izlediğim videolarda okuduğum yorumlarda öyke diyor.
özgün deniz dedi: Unity: E biz kalkalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Benim izlediğim videolarda okuduğum yorumlarda öyke diyor.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 18 Nisan 2022 #23 LEGENDEGOİST dedi: Benim izlediğim videolarda, okuduğum yorumlarda öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam onlar yapılabilir de C# ile Gold Tier bir oyun da yaparsın yani.
LEGENDEGOİST dedi: Benim izlediğim videolarda, okuduğum yorumlarda öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam onlar yapılabilir de C# ile Gold Tier bir oyun da yaparsın yani.