Bu videodaki müziğin ismi ne?

Ömürcan kuzu

Centipat
Introdan sonra başlayan müziğin adı nedir? Bilenler yazabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Five Nights At Freddy's: Sister Location soundtrack'lerinden Venta Black olabilir bu.👍 Dostum en iyi cevap işaretlemesi yapmazsan sevinirim, bazı takıntılarım var çünkü.😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Five Nights At Freddy's: Sister Location soundtrack'lerinden Venta Black olabilir bu.👍 Dostum en iyi cevap işaretlemesi yapmazsan sevinirim, bazı takıntılarım var çünkü. 😀

Ulan, Scott'a bak be adam bir indie ile başladı şimdi herkes biliyor.

Scotu falan bırakın bu fasulyenin kilosu yedi buçuk liraaa :)
Eyva
Five Nights At Freddy's: Sister Location soundtrack'lerinden Venta Black olabilir bu.👍 Dostum en iyi cevap işaretlemesi yapmazsan sevinirim, bazı takıntılarım var çünkü. 😀

Eyvallah kardeşim

Sorunuzu cevaplayamam ama video tam bir saçmalık, Scott'ın music man üzerinde 2 dakika düşündüğünü sanmıyorum. Sadece UCN için yaratılan uyduruk karakterlerden biri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı