Bu Videodaki Müziğin İsmini Bilen Var mı ?

wadepo64

Hectopat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu arkadaşlar,tam 4 gündür bu müziği aralıksız aradım fena derecede kafam yandı.

Müziğin ismini bilen varsa,söylerse çok işime yarıyacak.

Aynısı Technopat videolarında da hızlandırmada kullanılmıyor mu? Şahsen bende merak ediyorum.

Son düzenleme:
Dostum bu müzik değil bir dj yada müzikle ilgilenen birisi kendisi yapmış büyük ihtimal. Bu müziğin adı yok internet de yok boşuna arama. Böyle müzik yok.

Dostum bu müzik değil bir dj yada müzikle ilgilenen birisi kendisi yapmış büyük ihtimal. Bu müziğin adı yok internet de yok boşuna arama. Böyle müzik yok.
Bu müzik türüne "Dubstep" diyoruz. Dubstepinde çeşitleri var. En bilinenlerden örnek;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Her yerde aradım bir türlü bulamadım,hadi bunu geçtim şu aşağıdaki müziğide arıyorum genel olarak birbirine benziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…