YCiagnit Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #1 Virüs olayı bittikten sonra kısa film çekmeyi düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3:02-3:05 arasındaki ses efektini nereden bulabilirim? İzlediğim çoğu dizide ve filmde bu efekti duymuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
Virüs olayı bittikten sonra kısa film çekmeyi düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3:02-3:05 arasındaki ses efektini nereden bulabilirim? İzlediğim çoğu dizide ve filmde bu efekti duymuştum.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2020 #2 Shazam uygulamasına okut.
YCiagnit Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 Silinen üye dedi: Shazam uygulamasına okut. Genişletmek için tıkla... Bulamadı.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2020 #4 YCiagnit dedi: Bulamadı. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu .mp3 olarak bulmaya çalış YouTube'dan.
YCiagnit Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #5 Silinen üye dedi: Bu videoyu .mp3 olarak bulmaya çalış YouTube'dan. Genişletmek için tıkla... Sonuç yok.
Silinen üye dedi: Bu videoyu .mp3 olarak bulmaya çalış YouTube'dan. Genişletmek için tıkla... Sonuç yok.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Mayıs 2020 #6 YCiagnit dedi: Sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Kendi video programından o kısımları kaydet ve .mp3 olarak yükle.
YCiagnit dedi: Sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Kendi video programından o kısımları kaydet ve .mp3 olarak yükle.