Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #21 Mehmet Halis dedi: Videoyu çok kısa almışsın sanki. Orijinali nasıl bilmiyorum ama kısa olunca pek anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Patlama olsun yeter mantığındayız.
Mehmet Halis dedi: Videoyu çok kısa almışsın sanki. Orijinali nasıl bilmiyorum ama kısa olunca pek anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Patlama olsun yeter mantığındayız.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #22 Mehmet Halis dedi: Videoyu çok kısa almışsın sanki. Orijinali nasıl bilmiyorum ama kısa olunca pek anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Orijinali de böyle. Perfect cut screams akımına uymak için biraz kısalttım. Seradotwav dedi: Her konu altına senin bu konuyu mu atayım Kılıç, bunu mu istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin videoyu, şaka yapıyorum.
Mehmet Halis dedi: Videoyu çok kısa almışsın sanki. Orijinali nasıl bilmiyorum ama kısa olunca pek anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Orijinali de böyle. Perfect cut screams akımına uymak için biraz kısalttım. Seradotwav dedi: Her konu altına senin bu konuyu mu atayım Kılıç, bunu mu istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin videoyu, şaka yapıyorum.
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 13 Eylül 2020 #23 Seradotwav dedi: Patlama olsun yeter mantığındayız. Genişletmek için tıkla... Oradaki elemanın sesi kesiliyor ama. Daha uzun olmasını tercih ederim. Patlama olsun istiyorsan Everest PSU alabilirsin.
Seradotwav dedi: Patlama olsun yeter mantığındayız. Genişletmek için tıkla... Oradaki elemanın sesi kesiliyor ama. Daha uzun olmasını tercih ederim. Patlama olsun istiyorsan Everest PSU alabilirsin.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #24 Mehmet Halis dedi: Patlama olsun istiyorsan Everest PSU alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum, amaç o zaten.
Mehmet Halis dedi: Patlama olsun istiyorsan Everest PSU alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum, amaç o zaten.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 14 Eylül 2020 #25 @acv Dediğin başlığı yaptım, daha iyi oldu sanki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@acv Dediğin başlığı yaptım, daha iyi oldu sanki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 14 Eylül 2020 #26 Clarence Morrow dedi: @acv Dediğin başlığı yaptım, daha iyi oldu sanki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videonun 0 saniye olması mükemmel bir detay. Tebrik ederim, başarıların devamını dilerim.
Clarence Morrow dedi: @acv Dediğin başlığı yaptım, daha iyi oldu sanki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videonun 0 saniye olması mükemmel bir detay. Tebrik ederim, başarıların devamını dilerim.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 14 Eylül 2020 #27 Elementor dedi: Videonun 0 saniye olması mükemmel bir detay. Tebrik ederim, başarıların devamını dilerim. Genişletmek için tıkla... Işıktan hızlı...
Elementor dedi: Videonun 0 saniye olması mükemmel bir detay. Tebrik ederim, başarıların devamını dilerim. Genişletmek için tıkla... Işıktan hızlı...
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 14 Eylül 2020 #28 Yalan atmayın, yaklaşık 43 salise.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 14 Eylül 2020 #29 Clarence Morrow dedi: Yalan atmayın, yaklaşık 43 salise. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısın. Tebrik ederim. Seradotwav dedi: Işıktan hızlı... Genişletmek için tıkla... Belki sen daha hızlısındır
Clarence Morrow dedi: Yalan atmayın, yaklaşık 43 salise. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısın. Tebrik ederim. Seradotwav dedi: Işıktan hızlı... Genişletmek için tıkla... Belki sen daha hızlısındır