Barbara Palvin Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 364 16 Temmuz 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda aim farklı yerde fakat mermi kafaya gidiyor. Nasıl oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda aim farklı yerde fakat mermi kafaya gidiyor. Nasıl oluyor?
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 16 Temmuz 2020 #2 Barbara Palvin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda aim farklı yerde fakat mermi kafaya gidiyor. Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Demo olduğu için öyle gözükmüş.Demo 16 tick olduğu için böyle gözükmesi normal.
Barbara Palvin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu videoda aim farklı yerde fakat mermi kafaya gidiyor. Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Demo olduğu için öyle gözükmüş.Demo 16 tick olduğu için böyle gözükmesi normal.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 16 Temmuz 2020 #3 Lagdan veya tickrate'den olabilir.
impentium Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 94 16 Temmuz 2020 #4 Cidden çok garip. Yavaşlatıp izledim adam duvara bakıp sıkıyor ama kafadan vuruyor. Tuhaf.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.232 Çözümler 9 Yer Saratov 16 Temmuz 2020 #5 Demo'dan öyle gözüküyor, mesela normal oyun içi kayıt alırken normal görünürken, Demo'dan izleyince farklı görünüyor.
Demo'dan öyle gözüküyor, mesela normal oyun içi kayıt alırken normal görünürken, Demo'dan izleyince farklı görünüyor.
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 16 Temmuz 2020 #6 impentium dedi: Cidden çok garip. Yavaşlatıp izledim adam duvara bakıp sıkıyor ama kafadan vuruyor. Tuhaf. Genişletmek için tıkla... Hocam rekabetçi oyunları 64 tick'te çalışır fakat demo 16 tick'te çalışır bu yüzden normal maçlara göre farklı gözükür.
impentium dedi: Cidden çok garip. Yavaşlatıp izledim adam duvara bakıp sıkıyor ama kafadan vuruyor. Tuhaf. Genişletmek için tıkla... Hocam rekabetçi oyunları 64 tick'te çalışır fakat demo 16 tick'te çalışır bu yüzden normal maçlara göre farklı gözükür.
impentium Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 94 16 Temmuz 2020 #7 Anladım. Demo'da 16 tick olduğunu bilmiyordum aydınlattığınız için sağolun.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.539 Çözümler 6 16 Temmuz 2020 #9 Konsola "tv_snapshotrate 64" yazarsanız daha düzgün gözükür.