Çözüldü Bu Windows dosyası virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cybermaffia

Hectopat
Yer
Fırsatlar Ülkesi AMERIKA
Daha fazla  
Meslek
Computer Engineer
Arkadaşlar dün bir virüs bulaşmıştı antivirüs taratıp temizledim şimdi tekrar tarama yaptığımda Windows/temp/.net/tasklogoyt klasörünü virüslü buluyor ve sildiğimde ise yeniden başlattığımda tekrar yükleniyor. Birkaç soru cevapta bunun antivirüs hatası olduğunu ve zararsız olduğunu söylemişler ama emin değilim.

Dosya Ekleri

• 2023-01-15_11-33-56.png
    2023-01-15_11-33-56.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 254
Çözüm
sanırım format atmam gerek
Dediğimi yap. Formatsız çözülebilir. Videoları izle. Şiddetle öneririm. 😘
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Eset ve Kaspersky ile deneyin.
Kaspersky virüs bulamadı

Ben şöyle yapıyorum. Eset Online Scanner, Norton Power Eraser, Kaspersky Removal Tool, Kaspersky Total Security, Malwarebytes. ADWCleaner, KRD.iso(Kaspersky Rescue Disk) ile tarıyorum. Bayağı bir uğraştırır.
Hocam eğer windows kullanıyorsanız bu dizin sizde varmı bana söyler misiniz Windows/temp/.net/tasklogyt/kı0ek..../sqlsrvs.dll

sanırım format atmam gerek
Dediğimi yap. Formatsız çözülebilir. Videoları izle. Şiddetle öneririm. 😘

Çözüm
Hocam sonunda sildim kaspersky ve malwarebytes tarattım ve virüs bulmadı artık tekrar kendini yüklemiyor acaba yine de format atsam mı yoksa virüs gitmiş midir kararsız kaldım
Kendi bilgisayarımda dahil bu kadar çok tarama yapsakta elimizde bilgisayarlarımızda virüs olmadığına dair bir bilimsel kanıt yok. Ancak bu kadarda paranoyak olmaya gerek yok. Dediğim bütün programlar ile tam tarama yapıldıysa format atmaya bence gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı