Bu Windows yapısının süresi doldu

Serkan LEVENT

Hectopat
Daha fazla  
Bu Windows yapısının süresi doldu. 15.05.2017 tarihinde başka bir Windows sürümüne geçin diyor ben bilgisayarımı (HP laptop) 9 ay önce aldım ve windows 10 kurulu bir şekilde geldi. Ben bunu Windows Insider'e yükselttim şu an böyle bişey diyor. Ne olacak yani yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen üstüne güncelleme çıkmış bi insider sürümündesiniz. Süresi dolduysa Windows Update ile veya Windows Update Tool ile sistemi güncelleyin.
15 Mayıs'da ne olucak yani dostum onu merak ettim ben. Yine orjinal win 10 kullanıcam dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 Mayıs'da ne olucak yani dostum onu merak ettim ben yine orjinal win 10 kullanıcam dimi

Bilmiyorum, tabi ki Microsoft pat diye işletim sistemini silemez. Ya bekleyin ve görün ya da dediğim şekilde güncelleyin.
Ayrıyetten arama çubuğuna "winver" yazıp ekrana ne geldiğini gösterirseniz hangi sürümde olduğunuzu anlarız.

Bildiğim kadarıyla belli bir yapıdan öncekiler son sürüme otomatik güncellenmiyor. Recep Baltaş'ın dediği gibi son sürümü indirip kurun :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı