Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Çünkü bu sorun sadece seni, beni değil tüm Insider kullanıcılarını kapsıyor. Windows Update kontrol etmeye devam edin.
Ön izleme sürümlerini lisanslı olarak kullanmak mecburi değildir. Bu sebeple işletim sisteminin ön izleme sürümlerinde zaman kısıtlamasının olması gayet mantıklıdır. Kimse tüm özellikleri aktif olan Demo sürümünü zaman sınırsız yayınlamaz. Yani kapalı olmakla bir alakası yok durumun.
Eki Görüntüle 623326
Güncelleme yapmış olayım. Yeni ön izleme sürümü Build 20175 yayınlanmış bulunmakta. "Windows yapısının süresi yakında dolacak." uyarısının ise güncellendiğini belirtiyorlar. Yani işletim sisteminizi yükselterek yapının kullanım süresini uzatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 623327
Detaylı değişiklik bilgisini okumak isteyenler Microsoft'un Blog sayfasını inceleyebilirler.
Hello Windows Insiders, today we’re releasing Windows 10 Insider Preview Build 20175 to Windows Insiders in the Dev Channel. Windows Insiders with PCs that have AMD processors will be able to receive this build. UPDATE: After an investigation, we have fixed an issue that was preventing many PCs...
Güncelleme 2: Windows 10 yapı 20175'e yükselttim. Son kullanım tarihi 31 Ocak 2021 olarak güncellenmiş durumda. Merak etmenizi gerektirecek bir durum yok artık yan,.
Eki Görüntüle 624332,