Bu yaşta bu stres fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gider her türlü. Ve çizimlerin iyiyse alırlar bence bu konularda pek bilgili değilim ama alırlar yani bir yere. LGS her şey değil yine diyorum.

Adamların seçmeni protest şarkılar dinliyor. Olayı anlayan zaten trajediyi anladı bile.

Yahu ne LGS'ymiş arkadaş, gelen geçen LGS diyor. Takmayın bu sınavı bu kadar. Ben 2019'da girdim, nitelikli lise kazanamadım ama derslerim lisede gayet iyi. 10. sınıfı 98,17 ortalama ile bitirdim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Gittiğiniz lisenin bir farkı yok eskisi gibi. Bu LGS sistemi her liseyi aynı seviyeye getirdi zaten.

Peki devlet ne işe yarıyor? Kendi vatandaşına bu eğitimi ücretsiz bir şekilde veremiyor ise ne anlamı kaldı sosyal devletçiliğin? LGS her şey değil evet ama doğru bir sistem de değil.

Devletin burada bir faktörü olmayacak zaten bence tabii.

Ben de 4.75 astigmatımı yüksek sanardım, daha kötüsü varmış. O gözlüğü bilen bilir.

Maalesef, sistem bu. Aile baskısı da olunca stres artıyor haliyle. @Arda Srtl Sevdiğiniz şeyleri yapın, onları düşünmemeye çalışın. Durumunuza gerçekten üzüldüm, umarım hayatta mutlu olursunuz. Bende de YKS stresi başladı, ne diyeyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…