Bu yazı fontunu nerde bulabilirim?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu yazı fontuyla birşeyler yazmak istiyorum nasıl yaparım?

K̵̡̻̜͓͚̰̤̰͗̀͗̀̈́͜a̸̱͍̠̘͕͛͋̉̃̇́̀f̴̓̈́͘͜͝a̸͓͐̀̓̌͐ ̸̻̤̓̽̑͋͗k̸̞̻͉͉̾̄̋̃̈́ȩ̵̧̘̬̪͎̩̭̺̎̿͆̇̀͝s̵̡̺̟̼̠̦̉̇͝m̵͚̪̯̕ẽ̸̛̞̬́̇̆̈ ̷̧̨͕̌̓͛̆̇̋̀͠ị̴̧͍͓͕̹̲̹͐̂̾͌͛̃͝z̷̡͕̩̝̝̟̉̿̿̍̚l̶̪͍̭̼͓͇̙͈͚͆͋̓́͊̄͠e̶̥̘̪̗̻͂̉́͒̚̕͜͠m̷̺̲͓̠͍͊͊̆̍̂̀͝e̶̢̙̜̻̋́͆̕ḳ̶̩̆̓̽͛̍
̵̢̳͉̖̦̣̘͂͑̈̋͜
̴̨̢̦̦͔͖̪͔͖̂̅͌̌͘͝p̸̧̡̡̢͎̻͓̞̏͂͜s̷̛͉̺̠̆͐̇̈̒̚į̶͓̝̝͉͒́̉͌̑̄͊͘͝k̸̻͉̠̓̍̔̉ͅṏ̶͔́ĺ̵̨͈̺̲̜͇͙͖̌͑̍͝o̶̘̹͒̉̅͗j̴̧̯̻̔̆̄̇í̵̡͍̩͍̘̤͇̗͍k̷̦͖̻͕͕͍̮͕̐͛̌̀̇̈́̊͘͝ ̵̝͍̹̱͙̱̓̍̈ś̵̨̢̯̰̲̦̻̿̔̒͛͋ô̶̰̗r̵̪͕͇͍͈͛̎̒͂͗u̶̩̤̳̯̖͊͒n̷̘͎͖̿̏́̒̃̀͜ḻ̸̮̯̬̯̏̇͊̌͌̓̓̉͜ǎ̴̛͕̔̈́͂̅̆̔͝r̴̞̳̞̼̱̩̃̇̍̆̋͐̌
̷̞͚̬̺͒̍͊̅̎̎͘͘͠
̴͇͋͆̒̓̿̏m̵̻̙͕̜͙͇̱͔͐͐̉̃͒̅͝ė̸̝͈̮͑n̴̢͍̼̹̳͉̠̗̓̀͊͋͝t̴̞̖̙̦̰̝͉̪̗̂̈̇̈́̏̀͘a̶̰̳̘͙̹̣͖̜͒̋̀͆̍͊͑̕͜͠l̷̯͇͔̟̔̃̈̍͒͐̀ ̴̨̗̤̈́̇̆̀̿͐͜͝ç̸̢̰̎͆̔́͌͒͒̿̑ö̷̧̩̼̝̓̉k̴̛̲̺̙͚̻̩͉̍̽̇̿͛͜͝ų̴̼̥̥̈͋n̴̡̬̰̈́̉̏͋̊́͂t̷̲̩͕͙̲͈̱̤̹̐̀͋͛̔͠ü̵̧̫͔͕͔̠̜̃̓͒̓̕͜͠ͅ
̸̡̛̦̣̦̬̊́̒̄̕
̴̳̮̩͇̠̻̍̅͋͠a̶̞̰͖̓́̍̊̽k̵̝̅̊̇̆̀̍̚ı̵̦̣̻̓͂͌̽͘͜͝ļ̶̢̹̹̼̘͇̖̈ ̵̧̈̊̐̓̾̄̓s̶̝̘̖̈͆̉̽a̸͓̝̻̩̱͒̎͊͒̏̾̈́̕͘ğ̴̨͆̽̉̐́͘͝l̵͖̭͑̿͊͐̏ı̸̛̞͖̭̐͑͘͠ğ̸̮͕̻͊ı̵̞̥̞̜̍̽͌͒̇͘͝n̵̖̭̂̈́̌̓ı̵͎̹̺̠̗̱͗̒̓̊͂̈́̏̇͘ ̶̡̹̖̯̲́̈́͑͒͂͒́͘͠k̷͍͌̄̍́ą̷̺͕̈́́y̵̠̦̰̯̭͌̈́́̀͌b̵͗͛͂͗̈́̓̕ͅę̶̡̬̻̬̺͚̮̈́̀t̷̨̻̹̓

İnternete text yazın "Cool Text Fonts" başlığında bir site çıkıyor. Orda yanda bir şey var oraya o fontta yazacağınız kelimeyi yazıyorsunuz. Yanlarda o halde değişik fontlar çıkıyor, istediğinizi kopyalayın yapıştırın. Bu kadar ben böyle yapıyordum.

İnşallah site başlığını verince banlamıyorlardır.

Cursed Text olarak geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…