Bu yıl hedefleriniz nedir?

• Konuyu başlatan WolreaG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 182

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
2026 yılındayız ve %10'u tamamlandı diyebiliriz.

Bu yılki hedeflerinizi merak ediyorum veya bu yıl ne olmasını umuyorsunuz hayatınızda?

Ben konuşma problemimi aşmak istiyorum ve konuşma problemimi aştığımı aileme kanıtladığım an tek başıma tatile gitmeyi planlıyorum, o yıl bu yıl. :D

Karakterimi düzeltebilmek falan herhalde. Çok sert birine dönüşüyorum yavaş yavaş ama olmak istediğim kişi bu değil. O yüzden bir şekilde insanlara bakış açımı değiştirmem lazım o da nasıl olacaksa artık.

Kişiliğimi düzeltmek baş hedeflerinden biri çok takıyorum herşeyi bazen ve agresifim. Onun haricinde düzenli gelir elde edebilmek için bir girişimim var onu gerçekleştirmek uzar gider liste.

20 yaş sendromu yaşıyorum geleceğe dair hiç bir fikrim yok nerdeyse hiçbir hayalim kalmadı, yaş almaktan korkuyorum. Hayatımın bu nedenle biraz daha düzene girmesini ve artık hayatta ne istediğime karar vermek istiyorum, bu yıl mutluluğa ve huzura kavuşmak istiyorum.

2026 yılındayız ve %10'u tamamlandı diyebiliriz.

Bu yılki hedeflerinizi merak ediyorum veya bu yıl ne olmasını umuyorsunuz hayatınızda?

Ben konuşma problemimi aşmak istiyorum ve konuşma problemimi aştığımı aileme kanıtladığım an tek başıma tatile gitmeyi planlıyorum, o yıl bu yıl. :D

Yaza hiçbir olumsuz durum yaşamadan girmek 11. sınıftan kurtulmak istiyorum artık yaz ayındada gideceğim kuzenlerle Antalya'ya benden mutlusu olmayacak.

LGS 2026 da kabataş lisesini kazanmak şu an 440-450-460 civarı yapıyorum.

Bende öyleydim bir aralar ama bir şeyler yaşadım kız arkadaş mevzuları sonrasında hedeflerimin çok aşağısında kaldım şu an çok iyi olmayan bir Anadolu lisesindeyim.

TYT açıklarımı kapatmak; İngilizce'yi B1, Arapça'yı A2 seviyesinde öğrenmek. En az 60 kitap okumak gibi basit hedeflerim var. Ha bide yeni telefon alıcam.

Karakterimi düzeltebilmek falan herhalde. Çok sert birine dönüşüyorum yavaş yavaş ama olmak istediğim kişi bu değil. O yüzden bir şekilde insanlara bakış açımı değiştirmem lazım o da nasıl olacaksa artık.
Bende kişilik bozukluğu var sanırım bazen çok nezih bir beyefendi oluyorum bazen tam Almanya'daki Dazlaklar gibi oluyorum.

LGS 2026 da Kabataş lisesini kazanmak şu an 440-450-460 civarı yapıyorum.
Ben LGS zamanı denemelerde 390 alıyordum ortalama sınavda 454 aldım. Hafızan kuvvetliyse kolay yapıyorsun tabi sınavın zorluğuna görede değişiyor bizim sene çok kolaydı. Başarılar dilerim.

20 yaş sendromu yaşıyorum geleceğe dair hiç bir fikrim yok nerdeyse hiçbir hayalim kalmadı, yaş almaktan korkuyorum. Hayatımın bu nedenle biraz daha düzene girmesini ve artık hayatta ne istediğime karar vermek istiyorum, bu yıl mutluluğa ve huzura kavuşmak istiyorum.

Almancı manita yap usta. Hayatın değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı