Bu yıl sınıfta kalma olacak mı?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.229
Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, sizce bu yıl sınıfta kalma olacak mı, geçen hafta Online beden sınavı olmuş ve benim haberim yoktu bu yüzden E-Okul'da G yazıyor ve sözlü ile beraber beden ortalamam 45'e düştü. Ek olarak Online girdiğimiz İngilizce skills sınavım 30'larda şu anda ve maalesef çoğu derse katılmadım bu dönem. Sizce sınıfta kalma olur mu? Hiçbir konuyu anlamadım şu ana kadar Online eğitimde, genel ortalamam 55'lerde ek olarak, bilgisi olan biri varsa lütfen yazsın. (Hazırlık okuyorum.) Ek olarak matematik, edebiyat gibi derslerim 90 üzerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen var, bence olmamalı. Uzaktan eğitimde beden sınavı da biraz epik birader anı olmuş.

Ortalamamı yaklaşık 5 puan düşürdü. 15 Ocak'ta telafi sınavı varmış ona katılırım muhtemelen. Ek olarak bedenden atletizm ile alakalı soru soruyorlar. Okulun sitesinde beden, bilgisayar bilimleri, müzik gibi derslerden sınav olmayacak yazıyor fakat yapıyorlar.

Olmalı. Geleceğini düşünen pandemide de düşünür.

Online derste gerçekten hiçbir şey anlanılmıyor, hocanın seside kesik kesik geliyor zaten. Yüz yüze eğitim değilken hiçbirşeyden sorumlu tutulmamalıyız bence. Zaten derslerim normalde kötü olan bir öğrenci değilim, 8. sınıftayken ortalamam 95 Ti ek olarak LGS'de %10 dilime girdim.

Reyiz öyle olacak sınıf, da kalma karne notum 2 dönem için 100 altında kalırsa sınıfta kalacaksın yani yıl sonu en az 45 50 60 bir puan getirmen lazım.
Online derste gerçekten hiçbir şey anlanılmıyor, hocanın seside kesik kesik geliyor zaten. Yüz yüze eğitim değilken hiçbirşeyden sorumlu tutulmamalıyız bence. Zaten derslerim normalde kötü olan bir öğrenci değilim, 8. sınıftayken ortalamam 95 Ti ek olarak LGS'de %10 dilime girdim.

Bizim hoca sevgilisi ile yayın yapıyor.

Telefondan girin, bilgisayarda Zoom optimize değil. Benim bilgisayarım olmasına rağmen telefondan giriyorum. Derste sıkıntı varsa da kitabınız var.
Bizim hoca sevgilisi ile yayın yapıyor.
Ne?

Ya benim anlamadığım daha farklı bir şey var. Biz 1. sınavları yapmıştık sonradan notlar geçersiz dediler ama bize her dersten performans ödevi verdiler. Niye?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı