Bu yöntem oyunlarda FPS arttırır mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bu videodaki yöntem ile FPS arttıyor iddaaları var. Sizce arttar mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynı video.

2 Katı arttırabileceğini pek düşünmüyorum ancak konuyu takibe aldım. Eğer cidden yüksek derecelerde performans artıyorsa kullanırız.

Yorumlarda şaka kanalı diyorlar bazıları oldu diyorlar, size sordum. Bu işlere güven olmaz. Sonra yakarım ekran kartını, anakarttaki ekran kartıyla oynamak zorunda kalırım.
Garanti verir misin, buna dair. Ekran kartı yanarsa, bir daha ekran kartı alcam. Zaten kötü ekran kartım var. Yani, foruma her zaman danışmak mantıklı.

Oyunlardan -normal ekran kartınıza göre- çok daha yüksek performans alabilmek için yapacabileceğiniz en iyi yol, yeni bir ekran kartı almak olacaktır. Oyunun veya ekran kartının ayarlarını kısmak gibi şeyler de performansı artırabilir ama çok fazla da bir şey beklemeyin.

Laptop kullanıyorsanız Overclock yapmamalısınız aksi takdirde aşırı ısınmadan dolayı bir nevi laptop eriyebilir.

Kayıt Defteri gibi ayarlar ile oynamak sağlıklı bir yöntem değildir ve çokta performans artırmaz.

Param yok ne yapacağım?

Param yok ne yapacağım?
O zaman oynadığınız oyuna göre daha düşük sistem isteyen oyunları oynamalısınız çünkü hiçbir yöntem yeni ekran kartı almanız dışında FPS ınızı çok yükseltmez. 30 FPS'i çok zorlarsanız 40 yaparsınız o da ısınma ile dropa dönüşebilir.

Param yok ne yapacağım?

Ne mi? Para biriktirmelisin .

Aynen bende GeForce 210 var ben bir şey diyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooo benden, ama senin işlemci gene iyi. Benim ki e7500.

Senin ekran kartın ne? (Çaktırma arada 1080P video açıyom çok zorlanıyor küçük oğlum hadi devam et diyorum devam ediyor )

Ah, ekran kartımız aynı galiba. GeForce 210'a benziyor.
Galiba o pense ile çıkabilir.

Oku yazdıklarını oku .
benim kart utandı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…