Bu zamanda ekran kartı almak mantıklı mı?

slaceX

Decapat
Daha fazla  
Şu zamanda ekran kartı almak mantıklı mı sizce, yoksa biraz daha bekleyip öyle mi alalım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar sık sık indirim oluyor iyi bir şey denk getirirseniz alın, fiyatlarda az da olsa bir düşüş var acelesi yoksa biraz takip edin düşüş devam etmezse alın.

Şu zamanda ekran kartı almak mantıklı mı sizce, yoksa biraz daha bekleyip öyle mi alalım?

Hocam bence mantıklı, çünkü stok sorunu bitse ki en az bitmesine 3 ayı var, fiyatlar öyle hemen eski fiyatına dönmez. Atıyorum 5000TL'lik kart stok sorunu bitince maksimum 4250TL'ye düşer. Dolar vs de unutmamak lazım. APU sistem alınabilir fakat kart alınmasıda az mantıklı değil.

1-2 Yıldır sürekli bu konu güncellenip güncellenip açılıyor. Ekran kartları hadi diyelim bir şekilde stoklara girdi baya da stok var. Satıcı firmalar bu kartları eski hak ettiği fiyattan mı satarlar? Bence hayır. Burada dolar, vergiler vs. bir sürü etken var. E bu fiyata satıyorum zaten neden indireyim de diyebilir. İndirse bile ne kadar indirim yapacağı belirsiz. Uygun güzel bir indirim denk geldiğinde alınabilir bence.

Alınır hocam.
Göreceksiniz 2 sene sonra şu anki fiyatlara aldığımız kartlara sevineceğiz.
2300TL'ye RX560 aldım daha yeni. Kendimi örnek göstereyim.

Ben alıyorum bence fiyatları artacak zaten elimden geldiğince hızlı davranıyorum.

Stok sorunları, mining, ülkemizde ki döviz durumu.

Kısacası zor çok zor ne desem boş.

Sırf oyun için bir şey alınacaksa PS5 alın geçin 6000 TL'ye Amazon satıyor bugün 15'de

Eli ayağı düzgün bir ekran kartı sadece bu fiyatlara satılıyor.

Ekran kartına göre değişir bence. 3070 mesela 20 bin bazı mağzalarda ama örnek veriyorum 6700xt 9 bine bulunabiliyor. Ben bu kartların stok sorunu bitse de 8 bin liradan aşağı satılcağını düşünmüyorum o yüzden 10 bin veya daha altında bulunan kartlar alınabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…