Canomur Femtopat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum. Bütçem 120 k civarında ama bu zamanda motor almak mantıklı mı? Eğer alınır diyorsanız scooter önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum. Bütçem 120 k civarında ama bu zamanda motor almak mantıklı mı? Eğer alınır diyorsanız scooter önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.889 Çözümler 175 13 Haziran 2024 #2 Bence parayı TL olarak tutmak yerine bir mal almak her zaman daha mantıklı Türkiye'de. Ehliyet sınıfınız nedir?
Bence parayı TL olarak tutmak yerine bir mal almak her zaman daha mantıklı Türkiye'de. Ehliyet sınıfınız nedir?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.959 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2024 #3 Eğer Japon alırsan mantıklı. Motor değer kaybetmiyor üstüne sorunsuz ve az yakıyor. Kenara köşeye gitmek için çok iyi.
Eğer Japon alırsan mantıklı. Motor değer kaybetmiyor üstüne sorunsuz ve az yakıyor. Kenara köşeye gitmek için çok iyi.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.994 Çözümler 15 13 Haziran 2024 #4 Değil. Satayım dersen 2. El piyasası çok kötü 1 senedir. Motor araba gibi de değil satıp yükseltiyorsun kısa sürede. 2. El alcaksan olabilir sıkı pazarlık yap al ucuza alırsın.
Değil. Satayım dersen 2. El piyasası çok kötü 1 senedir. Motor araba gibi de değil satıp yükseltiyorsun kısa sürede. 2. El alcaksan olabilir sıkı pazarlık yap al ucuza alırsın.
Canomur Femtopat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 Görkem Umut dedi: Bence parayı TL olarak tutmak yerine bir mal almak her zaman daha mantıklı Türkiye'de. Ehliyet sınıfınız nedir? Genişletmek için tıkla... A2. Tahao dedi: Değil. Satayım dersen 2. el piyasası çok kötü 1 senedir? Motor araba gibi de değil satıp yükseltiyorsun kısa sürede. 2. el alacaksan olabilir sıkı pazarlık yap al ucuza alırsın. Genişletmek için tıkla... Bütçeme uygun önerin var mıdır?
Görkem Umut dedi: Bence parayı TL olarak tutmak yerine bir mal almak her zaman daha mantıklı Türkiye'de. Ehliyet sınıfınız nedir? Genişletmek için tıkla... A2. Tahao dedi: Değil. Satayım dersen 2. el piyasası çok kötü 1 senedir? Motor araba gibi de değil satıp yükseltiyorsun kısa sürede. 2. el alacaksan olabilir sıkı pazarlık yap al ucuza alırsın. Genişletmek için tıkla... Bütçeme uygun önerin var mıdır?