Yekta Barış KURU Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #11 Cr Oyuncusu dedi: Clash Royale gibi oyunları tabletten oynamak daha iyi. Ama dediğiniz gibi, bu tür oyunlar için tablet alınmaz. Lakin düzgün bir PC de az para değil bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtirseniz işimiz kolaylaşır. Amacın Clash Royale oynamaksa 5380 TL'ye Honor Pad X9 işini görür.
Cr Oyuncusu dedi: Clash Royale gibi oyunları tabletten oynamak daha iyi. Ama dediğiniz gibi, bu tür oyunlar için tablet alınmaz. Lakin düzgün bir PC de az para değil bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtirseniz işimiz kolaylaşır. Amacın Clash Royale oynamaksa 5380 TL'ye Honor Pad X9 işini görür.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.075 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 14 Şubat 2024 #12 Yekta Barış KURU dedi: Bütçe belirtirseniz işimiz kolaylaşır. Amacın Clash Royale oynamaksa 5380 TL'ye Honor pad X9 işini görür. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunlardan sadece Clash Royale oynuyorum. Ve sıralamadayım. Ayrıca Xbox Series X var. Bütçem 15'e kadar çıkar, öneriniz nedir?
Yekta Barış KURU dedi: Bütçe belirtirseniz işimiz kolaylaşır. Amacın Clash Royale oynamaksa 5380 TL'ye Honor pad X9 işini görür. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunlardan sadece Clash Royale oynuyorum. Ve sıralamadayım. Ayrıca Xbox Series X var. Bütçem 15'e kadar çıkar, öneriniz nedir?
Kare Tilki Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #13 Bence PC varken gereksiz ama evde çok durmuyorsan tablet yine de telefona göre daha iyi oluyor. Tabletim var video editleri ve logo tasarımı falan yapıyordum oyunda çok var tabii ama PC alınca o tablet kenarda kaldı.
Bence PC varken gereksiz ama evde çok durmuyorsan tablet yine de telefona göre daha iyi oluyor. Tabletim var video editleri ve logo tasarımı falan yapıyordum oyunda çok var tabii ama PC alınca o tablet kenarda kaldı.
Yekta Barış KURU Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #14 Zaten oyun oynayabileceğiniz bir konsolunuz varmış. Hiç uğraşmayın, 15K bütçe varsa Matepad yapıştırın geçin. AMP115EPEY800 koduyla 800 indirim oluyormuş. 8700'e klavyeyle alabiliyorsunuz. İsterseniz 2-3K verip kalem de alırsınız tadından yenmez. HUAWEI MatePad 11.5 inç 2023 | Peşin Fiyatına 3 Taksit Tabletten daha rahat oynayacağınızı düşünüyorsanız alın ama o parayla telefonunuzu da yükseltebilirsiniz tabi.
Zaten oyun oynayabileceğiniz bir konsolunuz varmış. Hiç uğraşmayın, 15K bütçe varsa Matepad yapıştırın geçin. AMP115EPEY800 koduyla 800 indirim oluyormuş. 8700'e klavyeyle alabiliyorsunuz. İsterseniz 2-3K verip kalem de alırsınız tadından yenmez. HUAWEI MatePad 11.5 inç 2023 | Peşin Fiyatına 3 Taksit Tabletten daha rahat oynayacağınızı düşünüyorsanız alın ama o parayla telefonunuzu da yükseltebilirsiniz tabi.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #15 Cr Oyuncusu dedi: Sırf oyun oynamak için almaya değer mi peki? (PC, telefon varken) Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir. Zevk meselesi diyebiliriz.
Cr Oyuncusu dedi: Sırf oyun oynamak için almaya değer mi peki? (PC, telefon varken) Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir. Zevk meselesi diyebiliriz.