Coovahkon Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #51 Böyle çarpıtma görmedim arkadaş dedi 250 küsur bende dedim ki 150-200 PS4 oyunları bulunuyor kutulu daha 150 diyecektim.
Böyle çarpıtma görmedim arkadaş dedi 250 küsur bende dedim ki 150-200 PS4 oyunları bulunuyor kutulu daha 150 diyecektim.
E Emirh@N Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #52 Tabiki ücretsiz. Sadece e-mail gerekiyor. Ve aralın fiyatlar uçmuş. Hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz. @Silinen üye
Tabiki ücretsiz. Sadece e-mail gerekiyor. Ve aralın fiyatlar uçmuş. Hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz. @Silinen üye
B Berk Alp Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #53 Gta 5 İnfamous Pes 2014 God of War Metal gear rising killzone 3 vardı aklımda şimdi bu kadar var
B Berk Alp Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #55 Aynen oda vardı aklımda FPS oyununa alışabilir miyim PS3'te? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014
E Emirh@N Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #56 5-6 günde alışırsın ama ilk önce hikayede alışman iyi olur. Ben öyle başladım ve şuan 2 k/d m var bf4 te.
5-6 günde alışırsın ama ilk önce hikayede alışman iyi olur. Ben öyle başladım ve şuan 2 k/d m var bf4 te.
CanBulut55 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #59 Arkadaşlar. ARÇELİK 120 EKRAN FULL HD 3-D plazma var PS3 SLİM alıcam ama kafama takılan bişey var. HDMI kablosu ALTIN UÇ falan farkı ney? Akşam iftardan sonra alıcam PS3'ü ona göre bi HDMI kablo seçicem. Şimdiden teşekküler
Arkadaşlar. ARÇELİK 120 EKRAN FULL HD 3-D plazma var PS3 SLİM alıcam ama kafama takılan bişey var. HDMI kablosu ALTIN UÇ falan farkı ney? Akşam iftardan sonra alıcam PS3'ü ona göre bi HDMI kablo seçicem. Şimdiden teşekküler
MustafaSengonul Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 138 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #60 Playstation 4 şu sıralar aşırı derecede cep yakıyor hocam. Aral Game'in internet sitesine (%100 Orijinal ve Kutulu Playstation 4, Playstation 3, Xbox ONE, Xbox 360, PC Oyunları | AralGame.com) veya Sony'nin online marketine girip (https://store.sonyentertainmentnetwork.com/) oyunların fiyatlarına bakarsan, fiyatların 200 lira civarında oynadığını görebilirsin. Bana göre cep dostu ve en mantıklı hareket Playstation 3 satın alman olur.
Playstation 4 şu sıralar aşırı derecede cep yakıyor hocam. Aral Game'in internet sitesine (%100 Orijinal ve Kutulu Playstation 4, Playstation 3, Xbox ONE, Xbox 360, PC Oyunları | AralGame.com) veya Sony'nin online marketine girip (https://store.sonyentertainmentnetwork.com/) oyunların fiyatlarına bakarsan, fiyatların 200 lira civarında oynadığını görebilirsin. Bana göre cep dostu ve en mantıklı hareket Playstation 3 satın alman olur.