GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2018 #31 whywouldnt? dedi: A4 8TL'den 22TL'ye fırlamış. Genişletmek için tıkla... Kağıdı bilmem de poşete 3-4 kat zam geldi. 1 kg poşeti 6-7 liraya alırken, şimdi toptancısına göre 22 ile 26 lira arasında değişiyor. Handsome Reis dedi: F-ı-r-s-a-t-ç-ı-l-a-r. Gördüklerinizi 175'e iletin. Genişletmek için tıkla... Gel sana faturayı göstereyim de Ankara Un Sanayi'sini bildir. Ankara Un Sanayi'si de sana Rusya'dan aldığı buğdayın, elektriğin ve daha tonla şeyin faturasını gösterir. Bu sefer kimi bildireceksin? Son düzenleme: 19 Eylül 2018
whywouldnt? dedi: A4 8TL'den 22TL'ye fırlamış. Genişletmek için tıkla... Kağıdı bilmem de poşete 3-4 kat zam geldi. 1 kg poşeti 6-7 liraya alırken, şimdi toptancısına göre 22 ile 26 lira arasında değişiyor. Handsome Reis dedi: F-ı-r-s-a-t-ç-ı-l-a-r. Gördüklerinizi 175'e iletin. Genişletmek için tıkla... Gel sana faturayı göstereyim de Ankara Un Sanayi'sini bildir. Ankara Un Sanayi'si de sana Rusya'dan aldığı buğdayın, elektriğin ve daha tonla şeyin faturasını gösterir. Bu sefer kimi bildireceksin?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Eylül 2018 #32 GCN dedi: Kağıdı bilmem de poşete 3-4 kat zam geldi. 1 kg poşeti 6-7 liraya alırken, şimdi toptancısına göre 22 ile 26 lira arasında değişiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Ağlanacak halimize gülüyoruz...
GCN dedi: Kağıdı bilmem de poşete 3-4 kat zam geldi. 1 kg poşeti 6-7 liraya alırken, şimdi toptancısına göre 22 ile 26 lira arasında değişiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Ağlanacak halimize gülüyoruz...
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 19 Eylül 2018 #33 StyxQ dedi: Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Ağlanacak halimize gülüyoruz... Genişletmek için tıkla... Plastik poşetler yok edilemiyor diye biliyorum. Yanlışım var ise affedersiniz.
StyxQ dedi: Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Ağlanacak halimize gülüyoruz... Genişletmek için tıkla... Plastik poşetler yok edilemiyor diye biliyorum. Yanlışım var ise affedersiniz.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Eylül 2018 #34 NoName472 dedi: Plastik poşetler yok edilemiyor diye biliyorum. Yanlışım var ise affedersiniz. Genişletmek için tıkla... Yok edilemiyor derken? Ne alaka anlamadım
NoName472 dedi: Plastik poşetler yok edilemiyor diye biliyorum. Yanlışım var ise affedersiniz. Genişletmek için tıkla... Yok edilemiyor derken? Ne alaka anlamadım
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2018 #35 StyxQ dedi: Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Ağlanacak halimize gülüyoruz... Genişletmek için tıkla... Müşteri: "Bi puşet çekmez, bağa bi puşet daa ve" dediğinde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor artık. Bir şey de diyemiyorum!
StyxQ dedi: Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Ağlanacak halimize gülüyoruz... Genişletmek için tıkla... Müşteri: "Bi puşet çekmez, bağa bi puşet daa ve" dediğinde başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor artık. Bir şey de diyemiyorum!
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 19 Eylül 2018 #36 StyxQ dedi: Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Genişletmek için tıkla... Cevreyi korumak icin hemen hemen tüm gelismis ülkelerde bir standart bu.
StyxQ dedi: Ben de diyorum bu A101 neden poşetleri artık parayla veriyor Genişletmek için tıkla... Cevreyi korumak icin hemen hemen tüm gelismis ülkelerde bir standart bu.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2018 #37 Neşeli Enginar dedi: Cevreyi korumak icin hemen hemen tüm gelismis ülkelerde bir standart bu. Genişletmek için tıkla... Ah keşke bu uygulama "gelişmişlikten dolayı" olsaydı ama ne yazık ki... StyxQ dedi: Yok edilemiyor derken? Ne alaka anlamadım Genişletmek için tıkla... Hiç mi sihirli annemi izlemedin? Bir şeyi de anlayın yahu! Sürprizbozan: Büyü Engellemesi Dıj güçler tarafından kara büyü ile, bizim poşetleri yok etme büyüsü engelleniyor. Bunlar hep oyun! Son düzenleme: 19 Eylül 2018
Neşeli Enginar dedi: Cevreyi korumak icin hemen hemen tüm gelismis ülkelerde bir standart bu. Genişletmek için tıkla... Ah keşke bu uygulama "gelişmişlikten dolayı" olsaydı ama ne yazık ki... StyxQ dedi: Yok edilemiyor derken? Ne alaka anlamadım Genişletmek için tıkla... Hiç mi sihirli annemi izlemedin? Bir şeyi de anlayın yahu! Sürprizbozan: Büyü Engellemesi Dıj güçler tarafından kara büyü ile, bizim poşetleri yok etme büyüsü engelleniyor. Bunlar hep oyun!
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Eylül 2018 #38 Neşeli Enginar dedi: Cevreyi korumak icin hemen hemen tüm gelismis ülkelerde bir standart bu. Genişletmek için tıkla... @GCN ’nin dediği gibi keşke “Gelişmişlikten” olsaydı bu ücretler. Umarım bir mucize olur.
Neşeli Enginar dedi: Cevreyi korumak icin hemen hemen tüm gelismis ülkelerde bir standart bu. Genişletmek için tıkla... @GCN ’nin dediği gibi keşke “Gelişmişlikten” olsaydı bu ücretler. Umarım bir mucize olur.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2018 #39 Tamam naylon poşet zararlıymış. Kağıt versinler o zaman. Elimizde mi taşıyacaz? Gerçi kağıt naylondan pahalı. Millet gazete basamıyor. Benim dediğime bak. En iyisi sepet taşıyalım yanımızda.
Tamam naylon poşet zararlıymış. Kağıt versinler o zaman. Elimizde mi taşıyacaz? Gerçi kağıt naylondan pahalı. Millet gazete basamıyor. Benim dediğime bak. En iyisi sepet taşıyalım yanımızda.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Eylül 2018 #40 A4 kağıtları dolar üzerinden satılıyordu geçen alışveriş yaptığım yerde. E tabi fabrikalar satılınca adamlar da haklı
A4 kağıtları dolar üzerinden satılıyordu geçen alışveriş yaptığım yerde. E tabi fabrikalar satılınca adamlar da haklı