Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.645 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:17 #1 Dünkü 1TL olan kampanyayı kaçırdım maalesef ki. Bugün de 500TL olan bir konseri kart hata verdiğinden dolayı alamadım ve tükendi. Bilen varsa 20 Aralık'a kadar yaparlar mı tekrar?
Dünkü 1TL olan kampanyayı kaçırdım maalesef ki. Bugün de 500TL olan bir konseri kart hata verdiğinden dolayı alamadım ve tükendi. Bilen varsa 20 Aralık'a kadar yaparlar mı tekrar?
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.887 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) Dün 17:35 #2 Bende kaçırdım kampanyayı hatta unutmuşum bile şimdi tekrar hatırladım :/
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.645 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:05 #3 Aydın Bekoğlu dedi: Bende kaçırdım kampanyayı hatta unutmuşum bile şimdi tekrar hatırladım :/ Genişletmek için tıkla... Benim gideceğim sanatçıların bileti düşmez düşüncesi ile hiç bakmadım bile ben
Aydın Bekoğlu dedi: Bende kaçırdım kampanyayı hatta unutmuşum bile şimdi tekrar hatırladım :/ Genişletmek için tıkla... Benim gideceğim sanatçıların bileti düşmez düşüncesi ile hiç bakmadım bile ben