Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 4 Kasım 2023 #1 ANC açıkken sol kulaktan ufak bir dip ses geliyor. Arızalı mı?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 4 Kasım 2023 #2 Bende ikisindende arada ufak bir dip ses geliyor ANC'de iken. Sanki kulaklık kararsızlık yaşıyor gibi. Rahatsız etmediği için önemsemedim hiç.
Bende ikisindende arada ufak bir dip ses geliyor ANC'de iken. Sanki kulaklık kararsızlık yaşıyor gibi. Rahatsız etmediği için önemsemedim hiç.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 4 Kasım 2023 #3 Bu kulaklıkta oluyor öyle şeyler.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 4 Kasım 2023 #4 316874 dedi: Bende ikisindende arada ufak bir dip ses geliyor ANC'de iken. Sanki kulaklık kararsızlık yaşıyor gibi. Rahatsız etmediği için önemsemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım galiba normalmiş. Arada geliyor evet. Zaten ANC yönünden çok başarılı bir kulaklık değilmiş.
316874 dedi: Bende ikisindende arada ufak bir dip ses geliyor ANC'de iken. Sanki kulaklık kararsızlık yaşıyor gibi. Rahatsız etmediği için önemsemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım galiba normalmiş. Arada geliyor evet. Zaten ANC yönünden çok başarılı bir kulaklık değilmiş.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 4 Kasım 2023 #5 Jukac dedi: Biraz baktım galiba normalmiş. Arada geliyor evet. Zaten ANC yönünden çok başarılı bir kulaklık değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatta TWS hiçbir kulaklıkta ANC yeterli değil zaten. Dert etmeyin yani keyfinize bakın.
Jukac dedi: Biraz baktım galiba normalmiş. Arada geliyor evet. Zaten ANC yönünden çok başarılı bir kulaklık değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatta TWS hiçbir kulaklıkta ANC yeterli değil zaten. Dert etmeyin yani keyfinize bakın.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Kasım 2023 #6 Jukac dedi: Biraz baktım galiba normalmiş. Arada geliyor evet. Zaten ANC yönünden çok başarılı bir kulaklık değilmiş. Genişletmek için tıkla... Buds 2 pro daha iyidir bu konuda buds 2'den. Ben buds 2 kullanıyorum metroda vs. olabiliyor ama rahatsız etmedi beni.
Jukac dedi: Biraz baktım galiba normalmiş. Arada geliyor evet. Zaten ANC yönünden çok başarılı bir kulaklık değilmiş. Genişletmek için tıkla... Buds 2 pro daha iyidir bu konuda buds 2'den. Ben buds 2 kullanıyorum metroda vs. olabiliyor ama rahatsız etmedi beni.