Buds 2 makinede yıkandıktan sonra kırmızı LED yakıyor

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Sağ kulaklık cebimde kalmış ve yıkanmış. Başta ses cızırtılı geliyordu, 24 saat pirinçte beklettim. Sonra kutusuna koydum ve kullandığımda seste de en ufak bir sorun kalmamıştı. Sonradan kullanmak istediğimde kulaklığa bir daha bağlanamadım. Kutusuna koyduğum zaman kırmızı LED yanıyor. Kulaklık çöp mü oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ kulaklık cebimde kalmış ve yıkanmış. Başta ses cızırtılı geliyordu, 24 saat pirinçte beklettim. Sonra kutusuna koydum ve kullandığımda seste de en ufak bir sorun kalmamıştı. Sonradan kullanmak istediğimde kulaklığa bir daha bağlanamadım. Kutusuna koyduğum zaman kırmızı LED yanıyor. Kulaklık çöp mü oldu?

Oksitlenme olmuş olabilir bozulmuştur bence.

Kutunun şarjı gece %100'dü. Sabah %31'e düşmüş. Yine de sağ kulaklıkta hiçbir tepki yok.

QCY kulaklıkta aynı durumu yaşadım. İlk önce ışığı aşırı parlak yanıyordu ses yoktu. 1 hafta sonra düzeldi ışığı aynı zaman da seste geliyordu. Ardından tamamen gitti. Şimdi şarj alıyor bildirimi var sadece ses vermiyor. Büyük ihtimalle kulaklık çöp oldu senin de. Servise gönder şansını dene derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı