Arkadaşlar Max 2500-3000 TL kablosuz kulak içi kulaklık alacağım. Şu anlık Samsung marka bir kulaklık almayı düşünüyorum fakat alırsam buds Pro mu yoksa Buds 2 promu almalıyım? Bu fiyatta daha iyi bir kulaklık bulabilir miyim? Telefonum Samsung M31s, kulaklığı şarkı için kullanacağım. Günde maksimum 3 taş çatlasın 4 saat kullanırım.
İkisi nasıldır bilemem ama LDAC codec yok bunlarda. Freebuds 5i bakabilirsin. LDAC özelliği olan tüm telefonlarda en yüksek kalitede müzik dinleyebilirsin.
Hocam orta boy silikonlarını kullanıyorum sizin söylediğiniz gibi deli dana gibi salladım kafamı başım döndü kulaklık düşmedi. Ama düzgün oturtursanız düşmez, tam oturmazsa düşebilir ki tam oturtmakta çok kolay bir iki seferden sonra alışırsınız.
İkisi nasıldır bilemem ama LDAC codec yok bunlarda. FreeBuds 5I bakabilirsin. LDAC özelliği olan tüm telefonlarda en yüksek kalitede müzik dinleyebilirsin.
Aynen ve ek olacak çok işlevi oradan yapıyorsun ilk Galaxy bu da kullanıyorum halen canavar gibi pili falan 2019 aldım. Yeni serilerde böyle sağlamdır diye umut ediyorum.