5900 250 dolarlık bi ürün için çok çok iyi fiyat. ANCsi aşırı kötü olduğu için ve ses karakteri kulak tırmalayıcı olduğu için ben sattım buds2 promu. Elimde şu an momentum tws 2 ve airpods pro 2 var.
Buds3 proya gelince hala sıkıntılı üniteler dolaştığı söyleniyor. Picky Audio ANCde bası (otobüs motorundan falan gelen) bloke etmeyen bi ünite satın almış değişimiyle uğraştığı için inceleme videosunu geciktirdi.
-Genel olarak buds2 proya göre çok çok daha iyi bi ANCsi olduğu söyleniyor. Bazı incelemeler airpods pro 2 ile aynı bazıları hemen arkasında demiş.
-Bu sefer hem iki sürücü hem iki ayrı anfi yani toplamda 4 anfisi var.
-Ekolayzırda bu sefer ayarlanabilir bantlı seçenek de mevcut.
-Ses kalitesi daha iyi.
-bağımsız kulaklıktan algılanan yapay zeka komutları var yani iphoneda bile çalışıyor bütün aygıtlarda. Siri gibi değil bizzat kulaklığın kendi içinde algılayıp ses kısma sonraki şarkı gibi komutları söyleyerek verebiliyorsunuz.
-airpods pro 2deki kaydırma sıktırma vs kontroller olduğu gibi kopyala yapıştır yapılmış bence süper bişey.
-Konuşma sesi çok daha iyi ayrıca samsung telefonlarda farklı bi protokolle konuşma sesini çok yüksek kalitede aktarıyor.
eksileri:
-Kutusu daha büyük
-Batarya ömrü ANC açıkken çok uzun değil deniyor
-Yorumlara bakılırsa memnun kalan kişi çok ama tek tük hala sıkıntılı üniteler dolaşıyor sanırım.