A AAAİB Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 946 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #11 665009 dedi: Sebebi var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Çift sürücülü ve tasarımı bence daha güzel. Ben bugün alacak olsam buds 2 tercih ederdim.
665009 dedi: Sebebi var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Çift sürücülü ve tasarımı bence daha güzel. Ben bugün alacak olsam buds 2 tercih ederdim.
Y ynkgzd Yoctopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Nisan 2024 #12 KojiroHyuga04 dedi: Genel anlamda memnunum. Ancak zamanında kredi kartı limitim daha yüksek olsaydı Buds 2 Pro almak isterdim. Ürün gerçekten fiyat performans ürünü. Genişletmek için tıkla... Buds FE dışarı fazla ses veriyor gibi Buds 2 acaba bu konuda daha mı iyidir bir bilginiz var mı? Değiştirme konusunda kararsiz kaldim.
KojiroHyuga04 dedi: Genel anlamda memnunum. Ancak zamanında kredi kartı limitim daha yüksek olsaydı Buds 2 Pro almak isterdim. Ürün gerçekten fiyat performans ürünü. Genişletmek için tıkla... Buds FE dışarı fazla ses veriyor gibi Buds 2 acaba bu konuda daha mı iyidir bir bilginiz var mı? Değiştirme konusunda kararsiz kaldim.