Merhaba,
Uzun zamandır kulak içi kulaklığım yok en son 1.5 - 2 yıl önce
Jbl Wave 300 kullanıyordum. Kulak üstü olarak da
Steelseries Arctis Nova 7 kullanıyorum. Sporda şarkı açmalık ve kafede parkta vs. gerektiğinde toplantılara gireceğim bir kulaklık almak istiyorum. Telefonumla saatim Samsung olduğundan ekosistemden faydalanmak için tercihim Samsung'dan yana olacak gibi.
Sizce hangisini almalıyım? Veya Buds 3 birkaç ay beklesem ucuzlar mı? Aralarında çok fark var mı?
En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.797,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung Galaxy Buds 3 ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 3 ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!