Buds 3 alınır mı?

Jynaris

Hectopat
Makaleler
1
Samsung ekosisteminde kullanmak ve Samsung Codec'ini kullanmak için Buds 3 almayı planlıyorum. Silikonsuz olması şartıyla bu fiyata çok daha iyisi var derseniz göz atabilirim. İyi sosyaller!

Valla ben Buds 3 kullandım, kız arkadaşım S24 Fe aldığında yanında hediye geldi. Kulaklık kulakta durmuyor, sürekli düşme peşinde. Fiziki olarak deneyip, kulağınızda duruyor mu onu görmeden almamanızı tavsiye ederim. Onun dışında ses kalitesi güzel bir cihaz, alabilirsiniz

Sağolun cevap için. Forumda bir problem mi var anlamadım herkes görüp görüp 1 kişide cevap yazayım demiyor.

Sağolun cevap için. Forumda bir problem mi var anlamadım herkes görüp görüp 1 kişide cevap yazayım demiyor.
Forum kitlesinde bir bozulma olduğunu ben de düşünüyorum. Bir telefon soruyorum S25 veya Xiaomi Mi 15 hangisi daha iyi hangisini alayım diyorum. Adamlar çevresinde 1 kişinin bile kullanmadığı Honor telefonu öneriyor. Arkadaşlar her şey istatistiki veriden ibaret değildir, bu işin uzun kullanımı var, servis ağı var, servis desteği var. Ellerinde redmi note 10 cihazlarla burda teknoloji editörlüğüne soyunmaya kalkıyor çoğu kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…