Buds 3 Pro alınır mı?

ozan furkan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
S23 kullanıyorum şu an kulakligim var ama kaliteli bir şey almak istiyorum bir 4 5 sene gotursun beni yeter fiyatı biraz tuzlu ama bu ara biraz uculadı. Yazin almayi düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Götürür diye düşünüyorum, hatırladığım kadarıyla @Smmmhunter hocamda vardı o yorum yaparsa daha iyi olur.
Buds 3 Pro uzun süredir kullanıyorum ve cidden çok iyi bir kulaklık, eğer samsung telefonunuz varsa çok iyi çalışıyor. Eğer bütçe konusunda sorununuz yoksa düşünmeden alın derim yoksa fiyatı biraz tuzlu gelebilir.

Telefonum Samsung zaten o yüzden Buds aliyorum yoksa JBL düşünürdüm. Herhangi bir sıkıntısını gordunuzmu şu ana kadar.

Telefonum Samsung zaten o yüzden Buds aliyorum yoksa JBL düşünürdüm. Herhangi bir sıkıntısını gordunuzmu şu ana kadar.
Hayır herhangi bir sorunla karşılaşmadım, hatta birkaç kez düşürmeme rağmen sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etti diyebilirim

S23 kullanıyorum şu an kulakligim var ama kaliteli bir şey almak istiyorum bir 4 5 sene gotursun beni yeter fiyatı biraz tuzlu ama bu ara biraz uculadı. Yazin almayi düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Hocam ben düz Buds kullanıyorum S10 alırken ön spariş ile aldığımdan dolayı hediye verilmişti şu an aktif olarak kullanabiliyorum 2019'da çıkmış bir cihaz 6 yıl oldu sanırım yani düzgün kullanırsanız her türlü götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…