Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Merhaba Buds fenin güncel fiyatı 1700 TL bu fiyata alınır mı? Alınmazsa ne alınır? İndirime girer mi?
Merhaba Buds fenin güncel fiyatı 1700 TL bu fiyata alınır mı? Alınmazsa ne alınır? İndirime girer mi?
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #2 TWS Konusunda huawei den şaşmam.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Aralık 2024 #3 Tadicc dedi: Merhaba Buds fenin güncel fiyatı 1700 TL bu fiyata alınır mı? Alınmazsa ne alınır? İndirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır aktif olarak kullanıyorum. İndirime girer.
Tadicc dedi: Merhaba Buds fenin güncel fiyatı 1700 TL bu fiyata alınır mı? Alınmazsa ne alınır? İndirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Alınır aktif olarak kullanıyorum. İndirime girer.
Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 nelielwashere dedi: TWS konusunda Huawei'den şaşmam. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei kulaklıklar iyi fakat telefonum Samsung olduğu için ileride bir ekosistem oluşturabilirim. VolantMito dedi: Alınır aktif olarak kullanıyorum. İndirime girer. Genişletmek için tıkla... Peki zamlanır mı?
nelielwashere dedi: TWS konusunda Huawei'den şaşmam. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei kulaklıklar iyi fakat telefonum Samsung olduğu için ileride bir ekosistem oluşturabilirim. VolantMito dedi: Alınır aktif olarak kullanıyorum. İndirime girer. Genişletmek için tıkla... Peki zamlanır mı?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.431 Çözümler 19 7 Aralık 2024 #5 Ben Xiaomi Earbuds Basic 2'den sonra Buds FE'ye geçtim. Arasında dağlar kadar farklar var. Ben çok memnunum.
Ben Xiaomi Earbuds Basic 2'den sonra Buds FE'ye geçtim. Arasında dağlar kadar farklar var. Ben çok memnunum.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.401 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #6 Tadicc dedi: Hocam Huawei kulaklıklar iyi fakat telefonum Samsung olduğu için ileride bir ekosistem oluşturabilirim. Peki zamlanır mı? Genişletmek için tıkla... Buds FE al geç. Samsung telefonda özel codec kullandığı için aynı fiyattaki tüm kulaklıklardan iyi ses alırsınız.
Tadicc dedi: Hocam Huawei kulaklıklar iyi fakat telefonum Samsung olduğu için ileride bir ekosistem oluşturabilirim. Peki zamlanır mı? Genişletmek için tıkla... Buds FE al geç. Samsung telefonda özel codec kullandığı için aynı fiyattaki tüm kulaklıklardan iyi ses alırsınız.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Aralık 2024 #7 Buds FE genellikle Samsung'dan saat filan alınca hediye geliyor. Sarı sitede uyguna kapalı kutu çok daha ucuza bulabilirsiniz. Faturalı olanlardan birini alın bence. Ben geçen ay 1000 liraya verdim gitti mesela.
Buds FE genellikle Samsung'dan saat filan alınca hediye geliyor. Sarı sitede uyguna kapalı kutu çok daha ucuza bulabilirsiniz. Faturalı olanlardan birini alın bence. Ben geçen ay 1000 liraya verdim gitti mesela.