Buds FE gürültü modları nasıl kapatılır?

Yagzmio

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Team T-Force 32GB 6000MHZ Ram
Gigabyte A620M H 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
GeForce RTX 4060 Ti 16GB
AMD Ryzen 5 7500F
MLD 1TB M500 M.2 SSD
PowerBoost PB-P3308B 750W 80+Bronze
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 gün once Buds FE modelini aldım. ANC ve transparent mod gayet iyi calısıyor. Ama bu modları kapatıp sadece duz kullanmak istediğimde bunu başaramıyorum. Sadece ANC ve şeffaf modlar arasında kulaklık üzerinden geçiş yapabiliyorum. Bu modları kapatıp normal kullanmamın yöntemi nedir?

Galaxy wearable uygulaması üzerinden yapabilirsin.

Uygulaması üzerinden yapman gerekecek fakat kapalı ve ANC arasında pek bir fark yok gibi.

Oluyor, ana ekrana kısayol koyabiliyorsun.
İos bir cihaz kullanıyorum efendim. Uygulama dışı dediğim kulaklık üzerindeki dokunmatik panelden bahsediyorum.

Uygulaması üzerinden yapman gerekecek fakat kapalı ve ANC arasında pek bir fark yok gibi.

iOS bir cihaz kullanıyorum efendim. Uygulama dışı dediğim kulaklık üzerindeki dokunmatik panelden bahsediyorum.

App Store da Galaxy wearable uygulaması yokmuş galiba. Ama şöyle bir çözümle geleyim, evde herhangi bir Android cihaz varsa kulaklığı ona bağla, uygulamayı indir ve kapat. Bende bir Buds FE kullanıcısıyım ama cihazım Samsung. Buds FE de yaptığın ayarlar sabit kalıyor ve IPhone'da da kullanabiliyorsun.

Sanırım öyle yapacağım hocam. Okulda vb için sormuştum acaba oluyormu diye. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…