F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Merhaba, Samsung Buds FE almayı düşünüyorum. Ama aklıma bir soru takıldı. iPhone X ile sıkıntı yaşar mıyım? Uyumlu olur mu? Teşekkürler.
Merhaba, Samsung Buds FE almayı düşünüyorum. Ama aklıma bir soru takıldı. iPhone X ile sıkıntı yaşar mıyım? Uyumlu olur mu? Teşekkürler.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 3 Haziran 2024 #2 Bır sıkıntı yasamazsınız. iPhone ıle Buds FE kullandım ve Buds 2 kullanıyorum.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Haziran 2024 #3 Olur ama uygulamayı kullanamazsınız. Leonidas02 dedi: Bır sıkıntı yasamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşar, mesela uygulamayı kullanamaz.
Olur ama uygulamayı kullanamazsınız. Leonidas02 dedi: Bır sıkıntı yasamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşar, mesela uygulamayı kullanamaz.
aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #4 Evet uyumlu. Bir sorun olmaz
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 3 Haziran 2024 #5 382019 dedi: Sıkıntı yaşar, mesela uygulamayı kullanamaz. Genişletmek için tıkla... Uyumluluktan bahsedıyor, EQ ayarlarından degıl. Extra olarak belırtmem gerekırdı elbette ancak bu bır sıkıntı degıl
382019 dedi: Sıkıntı yaşar, mesela uygulamayı kullanamaz. Genişletmek için tıkla... Uyumluluktan bahsedıyor, EQ ayarlarından degıl. Extra olarak belırtmem gerekırdı elbette ancak bu bır sıkıntı degıl
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #6 Tamamdır teşekkür ederim hepinize. @382019 uygulamada ne gibi özellikler vardı?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Haziran 2024 #7 Leonidas02 dedi: Uyumluluktan bahsedıyor, EQ ayarlarından degıl. Extra olarak belırtmem gerekırdı elbette ancak bu bır sıkıntı degıl Genişletmek için tıkla... Kulaklığın bir çok şeyi uygulamadan yapılıyor dostum, büyük bir eksi bu.
Leonidas02 dedi: Uyumluluktan bahsedıyor, EQ ayarlarından degıl. Extra olarak belırtmem gerekırdı elbette ancak bu bır sıkıntı degıl Genişletmek için tıkla... Kulaklığın bir çok şeyi uygulamadan yapılıyor dostum, büyük bir eksi bu.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 3 Haziran 2024 #8 FelliX dedi: Tamamdır teşekkür ederim hepinize. @382019 uygulamada ne gibi özellikler vardı? Genişletmek için tıkla... Hazır EQ ayarı, gurultu engelleme-ortam sesi sevıyesı ve dokunmatık ıle ne yapabılecegını secebılıyorsun. 382019 dedi: Kulaklığın bir çok şeyi uygulamadan yapılıyor dostum, büyük bir eksi bu. Genişletmek için tıkla... Ilk aldıgımda ayarı yaptıktan sonra bır daha bakmadım. Uygulamada extrem bır ayar yok. Kullanıcıyım zaten.
FelliX dedi: Tamamdır teşekkür ederim hepinize. @382019 uygulamada ne gibi özellikler vardı? Genişletmek için tıkla... Hazır EQ ayarı, gurultu engelleme-ortam sesi sevıyesı ve dokunmatık ıle ne yapabılecegını secebılıyorsun. 382019 dedi: Kulaklığın bir çok şeyi uygulamadan yapılıyor dostum, büyük bir eksi bu. Genişletmek için tıkla... Ilk aldıgımda ayarı yaptıktan sonra bır daha bakmadım. Uygulamada extrem bır ayar yok. Kullanıcıyım zaten.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Haziran 2024 #9 FelliX dedi: Tamamdır teşekkür ederim hepinize. @382019 uygulamada ne gibi özellikler vardı? Genişletmek için tıkla... Firmware güncelleme, EQ ayarları, ANC kapatma açma mod değiştirme, uyum testi, bildirim okutturma, gürültü kontrolü gibi gibi şeyler. Leonidas02 dedi: Ilk aldıgımda ayarı yaptıktan sonra bır daha bakmadım. Uygulamada extrem bır ayar yok. Kullanıcıyım zaten. Genişletmek için tıkla... IOS'da o ayarı da yapamayacaksın dostum
FelliX dedi: Tamamdır teşekkür ederim hepinize. @382019 uygulamada ne gibi özellikler vardı? Genişletmek için tıkla... Firmware güncelleme, EQ ayarları, ANC kapatma açma mod değiştirme, uyum testi, bildirim okutturma, gürültü kontrolü gibi gibi şeyler. Leonidas02 dedi: Ilk aldıgımda ayarı yaptıktan sonra bır daha bakmadım. Uygulamada extrem bır ayar yok. Kullanıcıyım zaten. Genişletmek için tıkla... IOS'da o ayarı da yapamayacaksın dostum
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 3 Haziran 2024 #10 382019 dedi: Firmware güncelleme, EQ ayarları, ANC kapatma açma mod değiştirme, uyum testi, bildirim okutturma, gürültü kontrolü gibi gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Iphoneda bıldırım okumuyor. Anc kulaklığa atanan bır sey uygulamadan bagımsız, fırmware hıcbır ıse yaramıyor. Tekrar soyluyorum, uygulama destegınden bahsetmem gerekırdı; haklısınız ancak bu kadar buyutmeye gerek var mı?
382019 dedi: Firmware güncelleme, EQ ayarları, ANC kapatma açma mod değiştirme, uyum testi, bildirim okutturma, gürültü kontrolü gibi gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Iphoneda bıldırım okumuyor. Anc kulaklığa atanan bır sey uygulamadan bagımsız, fırmware hıcbır ıse yaramıyor. Tekrar soyluyorum, uygulama destegınden bahsetmem gerekırdı; haklısınız ancak bu kadar buyutmeye gerek var mı?