Buds FE vs Anker R50i vs Soundpeats Capsule3 pro vs Anker Life Note 3I

emin7362

Yoctopat
Daha fazla  
Kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum, müziklerde vs. eski kulaklığım sesi boğuk ve sanki alttan arkadan geliyordu netliği hissedemiyordum, boğuk sesli olmayan net bir kulaklık arıyorum. 1000-1500 TL verip de müzikleri filmleri boğuk net olmayan seslerle dinlemek istemiyorum. Bu kulaklıkları buldum hangisini tavsiye edersiniz. Yada kablosuzla hiç uğraşmayıp kablolu mu alsam, sanki daha düşük fiyata daha kaliteli kablolu bulabilirim gibi geliyor.
  • Buds FE.
  • Anker R50i.
  • Soundpeats capsule3 Pro.
  • Anker Life Note 3i.

Ses kalitesi en iyi şekilde olsun derseniz yurtdışından bir kablolu iem ( in ear monitor ) kulaklik almanizi oneririm vergi zammina yakalanmadan. Ben anker dot 3i kullaniyorum vurucu basslari var ancak ses çözünürlüğunu begenmiyorum. Enstrümanları ayirt etmek biraz zor. Sonucta bluetooth bir kulaklik.
Ayrica size bu listede olmayan moondrop travel -adi buydu sanırım- kulakligi onerebilirim. Marka profesyonel ses urunleri uretiyor. Ben çubuklu tws kulakliklari kullanmadığım icin dot3i aldim.

Hocam bende aynı çubuklu uzun kullanmıyorum küçük yuvarlak tarzda kullanırım edifier X3s jullanıyordum kulağada güzel oturuyor. Anker dot3i ses kalitesi netliği nasıl boğukluk falan var mı tavsiye eder misiniz, pazarda bir ton kulaklık var, bir ton yorum var, kafa o kadar karışıyor ki yorumlar vs yüzünden 1500'lük bütçeyi 2500'e çıkarmayı düşündüm onlara baktım bu sefer onlardaki yorumlar incelemeler vs de canımı sıktı. Şimdi 2 cihaz arasında kaldım. Samsung Buds FE ve Anker dot3i.

Hocam dot3i buds fe'den pahaliysa buds fe al geç. Hatta cihazin Samsung ise direkt buds fe al. Soundpeats almayi ben de düşündüm ancak fiyatindan dolayi vazgeçtim. Dot3i geniş bir sahnesi olmasa da vurucu basslara sahip. Ancak honor x5 pro gibi kulak titreten bassli bir kulaklik hiç kullanmadim. Genelde bass iyi ise ses kalitesinden ve sarki sozlerinden biraz odun veririz.

Benim asıl derdim ses kalitesi, şöyle anlatayım; 2 sene önce edifier x3s almıştım kulaklığı kullanmaya başladığımda müziklerde filmlerde farketmeksizin ses boğuk geliyordu, sanki kulaklığın filtreleri tıkalı bişey soksan temizlesem açılcak gibi, sonra ekolayzır ile çabaladım net ses elde ettim biraz ama orijinal gelmedi oda. İstiyorum ki sesler net kalitede gelsin, galiba buds fe alıcam

Fiyatlara baktım da bana kalirsa buds fe daha iyi.
Şimdiye kadar kullandigim kulakliklar :
Buds fe denedim
Dot3i kullaniyorum 600-700tl gibi bir fiyata almistim su an bence fiyati etmez.
Elite 75t 2 sene doldurdum
Honor x5 pro kulagimdan dusuyordu sesi guzeldi.
Diğer kullandiklarim bu konuda size bir bilgi vermeyecektir. Ben kablolu bir iem aldim yurtdışından. Dot3i gym veya siradan işler için güzel gidiyor. Bundan sonra iem gelince onunla devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…