Buds FE'den Buds 3 Pro geçilir mi?

ragmar

Hectopat
Daha fazla  
Yani aradaki kalite farkının farkındayım ama fiyatlarda bariz ortada. S20 FE cihazım var Buds 3 Pro alsam bu kulaklığın bütün özelliklerinden faydalanabilir miyim? Günlük hayatta çok fazla kulaklık ile vakit geçiren birisi olduğum için az daha kaliteli bir ürün almak istedim. Buna referans farklı kulaklık alternatifleriniz var ise bunlara da açığım.

Evet kulaklığın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz. Çok bariz bir kalite artışı olacaktır. Birkaç aydır kullanıyorum ve çok memnunum.

Ancak ben bu kulaklığı aldıktan sonra Huawei Buds Pro 4'e rastladım ve mikrofon kalitesi olarak net bir üstünlük sağladığını gördüm. Ses kalitesi ve ANC performansı ile Airpods Pro 2 ile kıyaslandığından biraz pişman oldum gibi. Ama tüm cihazlarımı Samsung olduğu için ekosistemden kaynaklı yine Samsung tercih edebilirdim. Onun dışında Huawei'ye giderdim sanırım.

Açıkçası benim için mikrofondan ziyade ses kalitesi ve netliği önemli. Ama eğer derseniz huawei eksik kalır yanı yok bunu da düşünebilirim. Teşekkür ederim.

Samsung telefon kullanıyorum, tercihim FreeBuds Pro 4 olmuştu. Ses kalitesine diyecek lafım yok, yeter ki Samsung ses efektlerini kullanmayın sesi boğuyor. Mikrofon kalitesi karşılaştırınca tercih sebebim olmuştu. Huawei telefon olsa belki daha iyi deneyim yaşatır fakat LDAC açarak 32bit/96kHz kullanabilirsin. Samsung kulaklık alınca başka Android telefonda AAC kodeğini kullanacaksın ve bir çok özellikten yoksun oluyorsun. Mantıklı seçenek Huawei.

Bu Profesyonel kulaklıklar tek dezavantajı kaliteli müzik platformu arayıp kullanmak zorundasın. Spotify'de kullanmak mantıksız, FLAC indirip dinleyeceksin ya da Apple Music ve Deezer gibi müzik uygulamaları indirip 24bit/96kHz müzik keyfine bakacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…