run091 Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #11 belirsizz dedi: @KojiroHyuga04 @Mci61 Beyaz rengini satın aldım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif kullanıyor musunuz memnun musunuz bi problem yaşadınız mı acaba ?
belirsizz dedi: @KojiroHyuga04 @Mci61 Beyaz rengini satın aldım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif kullanıyor musunuz memnun musunuz bi problem yaşadınız mı acaba ?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2025 #12 run091 dedi: Hocam aktif kullanıyor musunuz memnun musunuz bir problem yaşadınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Memnunum. Hiçbir problem yok. İlerleyen zamanlarda iPhone almayı düşündüğüm için ne yapacağım bilmiyorum kulaklığı. iPhone telefonlarda Samsung uygulaması yokmuş maalesef. Son düzenleme: 12 Temmuz 2025
run091 dedi: Hocam aktif kullanıyor musunuz memnun musunuz bir problem yaşadınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Memnunum. Hiçbir problem yok. İlerleyen zamanlarda iPhone almayı düşündüğüm için ne yapacağım bilmiyorum kulaklığı. iPhone telefonlarda Samsung uygulaması yokmuş maalesef.