Çözüldü Bülbül zırhını almama ne kadar kaldı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar fotoğrafı görevimi aşağıya koydum. Ne kadar kaldı zırhı almama. Cevaplarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• ScreenShot8.png
    ScreenShot8.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 165
Bu arada bu konuyu sürekli sorduğun için ekleme yapmak istiyorum. Bülbül zırhı çok da sağlam bir item değil. Sadece oyunun başlarında-ortalarında işine yarar. Dragonborn DLC'si varsa Deathbrand Armor'u bulmaya çalış.

Reis birşey sorucam. Ben hala 28 hasarlık çift el balta kullanıyorum. Tek elli kullanmak istiyorum fakat hep 9 hasarlık buluyorum. Belli bir yerde çok iyi bir kılıç alabilir miyim?
Şafaksöken görevi var çok güzel kılıç meftun gibi hortlakları öldürdüğünüz zaman patlama yapıyor alan hasarı veriyor, onun dışında bülbül kılıcıda çok güzel sağlık emiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Reis birşey sorucam. Ben hala 28 hasarlık çift el balta kullanıyorum. Tek elli kullanmak istiyorum fakat hep 9 hasarlık buluyorum. Belli bir yerde çok iyi bir kılıç alabilir miyim?
Tek elli olanlar her zaman çift ellilere göre daha az hasar verir fakat tek elleri hem daha hızlı kullanırsın hem de kalkanla veya büyü ile beraber kullanabilirsin. Bu yüzden tercihin yüksek hasarlı eşyalar değil de oyunu nasıl oynamak istediğine göre belirle.

Eğer hırsız gibi sinsice oynamak istiyorsanız tek el kılıç ve yay yeteneklerinizi geliştirin. Hafif zırh kullanın.

Hayır ben ağır abi olmak istiyorum ve direk olaya dalmak istiyorum dersen de çift el silahlarda kendini geliştir ve ağır zırhları kullan. (Seni yavaşlatır.)

Tabi bunların yanında bir de büyücü olmak var. Onun için de zaten anladığın gibi büyücü yeteneklerini geliştirmen lazım.

Dip not: Oyunun en başında bile nasıl oynamak istediğine göre ırk seçmeni önerirdim.

Tek elli olanlar her zaman çift ellilere göre daha az hasar verir fakat tek elleri hem daha hızlı kullanırsın hem de kalkanla veya büyü ile beraber kullanabilirsin. Bu yüzden tercihin yüksek hasarlı eşyalar değil de oyunu nasıl oynamak istediğine göre belirle.

Eğer hırsız gibi sinsice oynamak istiyorsanız tek el kılıç ve yay yeteneklerinizi geliştirin. Hafif zırh kullanın.

Hayır ben ağır abi olmak istiyorum ve direk olaya dalmak istiyorum dersen de çift el silahlarda kendini geliştir ve ağır zırhları kullan. (Seni yavaşlatır.)

Tabi bunların yanında bir de büyücü olmak var. Onun için de zaten anladığın gibi büyücü yeteneklerini geliştirmen lazım.

Dip not: Oyunun en başında bile nasıl oynamak istediğine göre ırk seçmeni önerirdim.
Orman elfi seçtim. Hafif zırh, ok ve kılıç takılmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı