Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 913 Çözümler 1 28 Eylül 2021 #1 Türk arabesk müziğinin en iyi albümü ''yaşamak istiyorum'' albümüdür. Aksini söyleyen bu işten anlamıyordur. Müzik: Uğur Bayar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Türk arabesk müziğinin en iyi albümü ''yaşamak istiyorum'' albümüdür. Aksini söyleyen bu işten anlamıyordur. Müzik: Uğur Bayar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 20 Temmuz 2022 #2 Mr.Kitty dedi: Türk arabesk müziğinin en iyi albümü ''yaşamak istiyorum'' albümüdür. Aksini söyleyen bu işten anlamıyordur. Müzik: Uğur Bayar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aga ben de bunu açacaktım tam da sen açmışsın,dediğin gibi harbi güzel albüm .
Mr.Kitty dedi: Türk arabesk müziğinin en iyi albümü ''yaşamak istiyorum'' albümüdür. Aksini söyleyen bu işten anlamıyordur. Müzik: Uğur Bayar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aga ben de bunu açacaktım tam da sen açmışsın,dediğin gibi harbi güzel albüm .
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 913 Çözümler 1 21 Temmuz 2022 #3 Krieger45 dedi: Aga ben de bunu açacaktım tam da sen açmışsın, dediğin gibi harbi güzel albüm. Genişletmek için tıkla... Attın zehirli oku. Bu gece sabah olmaz artık. Saat 12'yi vurunca kendimle savaşırım.
Krieger45 dedi: Aga ben de bunu açacaktım tam da sen açmışsın, dediğin gibi harbi güzel albüm. Genişletmek için tıkla... Attın zehirli oku. Bu gece sabah olmaz artık. Saat 12'yi vurunca kendimle savaşırım.