Bürosit koltuklar nasıl?

Bürosit Huxi 9 Çalışma Koltuğu Fırsat Ürünleri Bürosit

Şu sandalyeyi kullananlar var mı acaba? Almayı düşünüyorum.

Bürosit'in koltuklarından kullanan var mı memnun musunuz? Uzun saatler PC başında çalıştığım için sandalye arıyorum. Sırt ağrılarım olduğu için iyi bir şey lazım. Bütçem en fazla 10k. Fileli istemiyorum.

bu koltuğa bu parayı vermek yerine oyuncu koltuklarına bakmanızı öneririm hem daha donanımlı hem daha rahat ve uzun ömürlüler.
Bunu önerebilirim: xDrive 15'LI Professional Gaming Chair Fabric Black/Black
Ben de bu koltuktan alacağım yakın zamanda, bir bakmanızı öneririm.

bu koltuğa bu parayı vermek yerine oyuncu koltuklarına bakmanızı öneririm hem daha donanımlı hem daha rahat ve uzun ömürlüler.
Bunu önerebilirim: xDrive 15'LI Professional Gaming Chair Fabric Black/Black
Ben de bu koltuktan alacağım yakın zamanda, bir bakmanızı öneririm.
Hocam oyuncu koltukları hem rahat hem aynı şekilde ayarlanabiliyor bi düşünün derim :)
oyuncu koltuklarından emin olamıyorum, çok tartışma ve şikayet okudum bununla ilgili bu nedenle ofis koltuklarını arsştırmaya yöneldim aslında. bürosit markasını da can sungur’dan duydum ama kullanan veya yorum göremedim pek.
teşekkürler tavsiyeler için bu arada

Bir Xdrive mağazasına gidip oyuncu koltuklarını yerinde denerseniz hem size uygun ve rahat olanı bulursunuz hemde eksilerini artılarını kendiniz görmüş olursunuz, uzun yıllar kullanıcağınız bir ürünü sadece internet ortamında kısıtlı kalarak karara bağlamayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı