Bütçe dostu monitör tavsiyesi

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Arkadaşlar merhaba sizlerden başlıktan anlayabileceğiniz gibi bütçe dostu monitör arıyorum ASUS N580VD notebooke sahibim. Genellikli video flim izlerim ve nette gezinirim çok nadir oyun oynarım ama uzun süre PC başında kalmayı başarırım. Bir de ametör olarak programlamayla uğraşıyorum. Anlıyacağınız uzun süre PC başındayım çok göz yormayan bir şey olursa iyi olur. Tavsiyelriniz VA panel üzerine olursa sevinirim. 21-24 inch çok fark etmez ama bütçe dahilinde 24 inch olabilir. En fazla 700TL verebilirim ve bazı monitörler buldum.

1-Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör
2-Lenovo ThinkVision S22E-19 21.5” 4ms 60Hz (HDMI+Analog) Full HD Monitör

sizce bunlar alınır mı?

Son düzenleme:
Bu fiyata alınabilir gibiler. Alternatif olarak PLS panelli bu monitöre de bakabilirsiniz:

PLS panel yeni teknoloji mi?
Hayır; Samsung'un kendi ürettiği, IPS ile hemen hemen aynı olan bir panel. Çok uzun zamandır var.

Eğer monitörü karanlık ortamda kullanacaksanız IPS/PLS panellerdeki ışık sızması rahatsız edebilir. Loş ışıkta veya aydınlık odada kullanacaksanız pek sıkıntı olmaz. Karanlık ortamda kullanacaksanız VA daha iyi bir tercih olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı