Arkadaşlar merhaba sizlerden başlıktan anlayabileceğiniz gibi bütçe dostu monitör arıyorum ASUS N580VD notebooke sahibim. Genellikli video flim izlerim ve nette gezinirim çok nadir oyun oynarım ama uzun süre PC başında kalmayı başarırım. Bir de ametör olarak programlamayla uğraşıyorum. Anlıyacağınız uzun süre PC başındayım çok göz yormayan bir şey olursa iyi olur. Tavsiyelriniz VA panel üzerine olursa sevinirim. 21-24 inch çok fark etmez ama bütçe dahilinde 24 inch olabilir. En fazla 700TL verebilirim ve bazı monitörler buldum.
Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hayır; Samsung'un kendi ürettiği, IPS ile hemen hemen aynı olan bir panel. Çok uzun zamandır var.
Eğer monitörü karanlık ortamda kullanacaksanız IPS/PLS panellerdeki ışık sızması rahatsız edebilir. Loş ışıkta veya aydınlık odada kullanacaksanız pek sıkıntı olmaz. Karanlık ortamda kullanacaksanız VA daha iyi bir tercih olur.