Bütçe dostu şık Mid Tower Kasa Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar şu kasayı soğutma adına değiştireceğim. Çünkü gerçekten beni deli ediyor. Böyle dandik bir kasa olamaz. Mühendislik faciası ya. Nasıl bir kasa yapmışlarsa fanların vida delikleri tutmuyor abi birbirini böyle saçmalık olur mu! Bir vidayı sıkıyorsunuz öbür kü yanda kalıyor. :D Neyse, şimdi 1 aydır kasa bakıp duruyorum. Tam Corsair C70 beyaz alacaktım, stokta kalmamış. Bu kasayada 300 TL verecek durumda da değişim açıkçası. 500R dedim o da yok, 400R dedim o da yok. Keyfime göre güzel bir kasa bulamadım bir türlü. Şöyle kaliteli bir şey istiyorum ama dokunulduğunda sağlamlık hissi veren. Tercihen bol fan yuvalı, mümkünse şeffaf yan panelli. En çokta kablo düzenleme boşlukları ve bu boşluklarda kabloları gizleyecek siyah plastiklerin olması. Kilit isteğim bu. :D Limitim 275 TL. Daha üstüne en fazla 285 verebilirim öyle diyeyim. ^^ Ne önerirsiniz arkadaşlar? Kasa bakmaktan kafayı yiyeceğim artık. Karşıma Xigmatek Talon çıktı hoşuma gitti, en kötü onu alacağım iyi bir seçenek bulamazsam.

Kaplo saklama boşluklarında plastikler cok şart değilse senin için 200r ve 300r güzel kasalar söylediklerinden tek eksiği bu.

Abi C70 beyaz istiyorum çok ya. :D Siyah bana pek çekici gelmiyo çünkü mavi-beyaz temalı bir sistem yapmak istiyorum. ^^ 500R çok hoş, o olmazsa Aerocool XPredator X3 düşünüyorum ama dediğim gibi malzeme kalitesi sağlam bir şey istediğimden Aerocool son tercihim. ^^ 500R veya C70'in beyazı olsaydı... :( Neyse 500R siyah şuan birincil tercihim. Bakalım şu önümüzdeki 2 haftayı bir atlatalım malum sınav haftası. ^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı